Prima ediție NeverSea a însemnat o pierdere de 900.000 euro pentru organizatorii clujeni

Atât reprezentanții Primăriei Constanța, cât și organizatorii festivalului NeverSea, ce stă să înceapă la sfârșitul acestei săptămâni, au folosit toate epitetele limbii române pentru a descrie succesul colosal de care s-a bucurat evenimentul.

Probabil cea mai gogonată minciună aruncată pe piață de acești domni a fost aceea că ”participanții la festival au cheltuit peste 20 de milioane de euro pe cazări, transport sau distracție”, încercând să inducă ideea că orașul Constanța s-a îmbogățit de pe urma evenimentului.

O afirmație aruncată pur și simplu, fără niciun argument în spatele ei. O dovadă în plus că organizatorii NeverSea ne iau de proști.

Realitatea de la fața locului a arătat cu siguranță altfel. Tinerii participanți la concerte sunt din acea categorie de hipsteri care adorm călare pe puținele băncuțe din oraș și nu se înghesuie să arunce prea mulți bani în Constanța. Da, amatorii de NeverSea nu sunt oamenii cu buzunare largi de la Nuba sau Bamboo.

Cel mai bine, eșecul primei ediții de NeverSea se vede în cifrele contabile. Conform bilanțului depus de firma NeverSea SRL din Cluj, în anul 2017, aceasta a avut încasări de 17 775 254 lei, adică aproximativ 3.8 milioane de euro și o pierdere de -4 173 910 lei, adică aproximativ 900.000 de euro. 

neversea

Un alt lucru curios, analizând situația firmei care organizează evenimentul numit Niciodată Marea, este că nu a declarat niciun angajat. Ne întrebăm, cu cine o fi organizat festivalul?

Oricum, dezastru pe toată linia, pentru primul an de NeverSea. Poate tocmai din acest motiv, organizatorii au ales să adauge o zi în plus de festival, în speranța că încasările barurilor clujene prezente pe plaja Modern vor crește.

Citește și: http://constanta.ro/2018/02/13/neversea-festivalul-care-aduce-distractia-la-constanta-si-banii-la-cluj/

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular