Avarie RAJA pe strada Ciprian Porumbescu

In jurul orei 15,00, echipele de interventie au reusit remedierea avariei si s-a reluat alimentarea cu apa a abonatilor afectati. La ora 16,00, la o distanta de aproximativ 6 metri fata de prima lucrare, conducta cu diametrul de 100 mm a suferit o noua avarie. Initial, echipele de interventie au incercat remedierea situatiei cu conducta sub presiune, dar din cauza presiunii mari, este necesara intreruperea furnizarii de apa pe tronsonul afectat. In aceasta situatie, abonatii din perimetrul delimitat de străzile Bd. Mamaia – Soveja – Chiliei – Panait Cerna – Ion Andreescu – Petru Vulcan și cei arondați punctului termic 24 din Constanța nu vor avea apa la robinete astazi, 21 iulie 2018, in intervalul 17,00 – 20,00.

 

Stirea Inițială:

Pentru remedierea unei avarii survenită  pe conducta  de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Ciprian Porumbescu, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi 21 iulie 2018, în intervalul orar 12,00 – 17,00.
Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Bd. Mamaia – Soveja – Chiliei – Panait Cerna – Ion Andreescu – Petru Vulcan și cei arondați punctului termic 24 din Constanța.
Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați de lipsa apei, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular