RAJA despre situația ploilor din această perioadă

Ploile ce au căzut astăzi, 29 iulie 2018, într-un interval scurt de timp, au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe străzile din municipiul Constanța, depășind în unele zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare. Până la această oră la Dispeceratul RAJA s-au înregistrat 38 de reclamații, cele mai multe venind din statiunea Mamaia, zona Mamaia Nord și cartierele Coiciu, Faleză Nord, Km 5, b-dul Soveja și b-dul Mamaia – Delfinariu, dar și zona Centrală a orașului.  

În prezent sunt constituite 9 echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanța, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății, dar și pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundații: Dacia, Delfinariu, Bd. Ferdinand, Aurel Vlaicu, asigurând permanența în toată această perioadă

  Facem un apel catre toţi abonatii care înregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situatii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numarul de telefon 0241.924.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular