Poliția Locală continuă ”colecția” de amenzi

În cursul zilei de 03 octombrie, politiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pe raza de competență pentru: menținerea curățeniei, asigurarea ordinii și liniștii publice, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța, etc.
Lucrătorii instituției au aplicat 196 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 43.335 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare din domenii menționate anterior .
In intervalul orar 14:00 – 17:00, polițiștii locali din cadrul serviciilor de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală au acționat în continurare în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, dar și în perimetrul adiacent acestuia și au aplicat 20 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.300 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun; H.C.L nr. Constanța nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța; Legea nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în permanență în atenție acest gen de activități și vor interveni cu prioritate pentru respectarea normelor legale în vigoare și în alte unități sanitare.
Numai împreună putem asigura un mediu curat și sănătos în municipiul Constanța!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular