Jandarmii constănțeni vor fi la datorie și în acest weekend

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în zona de competenţă, astfel:

Astăzi, 23 noiembrie, începând cu ora 13.00, jandarmii vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine în zona Sălii Sporturilor, unde va avea loc meciul de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa II – C.S.U. Piteşti.

Sâmbătă, 24 noiembrie, jandarmii constănţeni se vor afla în zona stadionului „Gheorghe Hagi” unde vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanţa – A.C.S. Dacia Unirea Brăila, cu începere de la ora 13.00.

În aceeaşi zi, în intervalul orar 14.00-16.00, oamenii legii vor fi prezenţi în zona stadionului „Iftimie Ilisei” din Medgidia, unde se va disputa meciul de fotbal C.S. Medgidia – A.C.S. Delta Dobrogea Tulcea.

Duminică, 25 noiembrie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa – H.K. Malmo,ce va avea loc la Sala Sporturilor începând cu ora 18.00.

Luni, 26 noiembrie, jandarmii vor avea în atenţie meciul de baschet feminin C.S. Phoenix Ştiinţa Constanţa – A.C.S. Târgu Secuiesc, cu începere de la ora 12.00.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular