Nicolae Tutungiu, directorul Clubului Sportiv Medgidia, atac la Elena Frâncu: ”Să lase politica, noi facem sport”

Puțină lume nu o cunoaște pe Elena Frâncu. Fosta handbalistă are în palmaresul personal tilturi de vicecampioană mondială, cu echipa națională, mai multe titluri de campioni balcanici și o semifinală de Cupa Campionilor cu echipa de club. După retragerea din sport, Elena Frâncu s-a ocupat de sportul din Constanța timp de 27 de ani. A făcut-o cu dedicație și convingere, iar rezultatele s-au văzut.

La fel a vrut să facă și la Medgidia, acolo unde a fost solicitată pentru a-l ajuta pe Valentin Vrabie, primarul încă în funcție, să pună bazele Clubului Sportiv Municipal Medgidia. Nu a știut, Elena Frâncu, mânată doar de bune intenții, în ce cloacă se bagă. A spus-o chiar ea, în urmă cu două zile, când a fost invitată în sala de sport să-și spună punctul de vedere.

Elena Frâncu: ”Am greșit. Trebuia să urmărim modul în care s-a respectat regulamentul”

Într-o încercare disperată de a scoate castanele din foc cu mâna altcuiva, Valentin Vrabie a invitat-o în fața sportivilor din Medgidia pe Elena Frâncu, pentru a o determina să spună că ea este cea care s-a ocupat de înființarea clubului sportiv. Vrabie și-a găsit însă nașul. Elena Frâncu nu doar că l-a ridicat în slăvi pe Felix Stroe (dușmanul declarat al primarului) ba mai mult, a recunoscut în fața tuturor că a greșit, atunci când nu a urmărit modul în care se aplică regulamentul de funcționare al clubului.

Declarațiile Elenei Frâncu au căzut ca un ciocan asupra primarului Valentin Vrabie, care a putut fi admirat în timp ce-și punea disperat mâinile în cap, auzind vorbele fostei campioane. Aceasta a continuat cu un nou elogiu la adresa lui Felix Stroe, cel care în opinia ei, a angajat toate partidele politice la RAJA (nu știm dacă asta e de bine sau de rău) dar și cu invitația ca regulamentul să fie respectat iar consilierii să pună lucrurile în regulă.În atare condiții, Vrabie n-a mai putut decât să-i smulgă la propriu microfonul din mână doamnei și să arunce, printre lacrimi, vina pentru tot ce e ilegal, asupra aceleiași Elena Frâncu.

Vrabie s-a dovedit, a câta oară, oare, un laș care ar arunca pe orice apropiat al său în foc, pentru a se salva pe sine.

Câtă mârșăvie! Nicolae Tutungiu: ”Elena Frâncu să lase politica. Noi facem sport la Medgidia, nu politică”

După încheierea acestui episod, a venit rândul directorului clubului sportiv din oraș să o atace pe Elena Frâncu. Ca să înțelegeți proporțiile diferenței dintre cei doi, lui Nicu Tutungiu i se spune la Medgidia ”breloc”. Pentru că e mic și atârnă mereu de buzunarul celor mai șmecheri decât el. Așadar, Breloc, directorul despre existența căruia Elena Frâncu recunoștea că nici măcar n-a știut, s-a produs într-un atac suburban la adresa Elenei Frâncu, recomândându-i multiplei campioane, femeii care se ocupă de o viață de sport, să ”lase politica și să se ocupe de sport”. Revoltător, până unde poate merge mârșăvia unuia care, până de curând era membru ALDE, partid din care a fost dat afară, fiind salvat în ultima clipă de primar și trimis să execute ordine în funcția de director, impus practic în funcția de conducere a clubului, fără un concurs care să legitimeze această poziție. Nicolae ”Breloc” Tutungiu o invită pe Elena Frâncu să lase politica și să se gândească la sport. Vai de noi!

atac nicolae nicolae2

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular