Se fac angajări la CMSN

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, b-dul Mamaia nr.255, organizează, în baza Regulamentului cadru aprobat de H.G. nr.286/2011, examen de promovare din funcția de referent de specialitate debutant în funcția de referent de specialitate gradul III în cadrul secției Delfinariu.Concursul va consta în susținerea unei probe scrise, în data de 28.01.2019, ora 12:00 la sediul instituției, b-dul Mamaia nr.255.La data, ora și locul stabilite pentru examenul de promovare, comisia de examinare pune la dispozitia candidatei lista subiectelor stabilite. Candidata redactează o lucrare pe un subiect ales dintre cele stabilite de către comisia de examinare.
Durata examenului se stabilește de către comisia de examinare în funcție de gradul de dificultate și complexitate al subiectelor stabilite, dar nu poate depăși 3 ore.Rezultatele examenului de promovare se afișează în termen de două zile lucrătoare de la susținerea acestuia la sediul și pe site-ul institutiei.
Contestațiile se depun în termen de o zi lucrătoare de la afișarea rezultatului, sub sancțiunea decăderii din acest drept.
Bibliografia se anexeaza la prezentul anunt.Relatii suplimentare la biroul resurse umane al institutiei,d-na Vatafu Daniela, sau la telefon 0241-481240.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular