De ce ar trebui elevii constănțeni să viziteze noul Intelect Parc

Elevii din județul Constanța sunt invitați la Intelect parc, în perioada 19-20 și 26- 27 ianuarie, precum și în vacanța intersemestrială din perioada 2-10 februarie.

Parcul este deschis în intervalul orar 11.00 – 15.00 și se află în zona Baby Zoo a Complexului Muzeal pentru Științe ale Naturii Constanța.

Este un concept inovativ de parc pentru România, inaugurat în decembrie 2018, care își propune să le ofere copiilor o alternativă utilă și plăcută de a-și petrece timpul liber, departe de calculator, în aer liber, socializând și dezvoltându-și intelectul prin jocuri ale minții.

Parcul reunește numai jocuri în mărime uriașă, de stimulare intelectuală, socializare și divertisment. Copiii pot să joacă șah cu piese gigantice, Turnul instabil, Scrable – Jocul cuvintelor, x si 0, jocul Dame, joc de Cărți uriașe, dar și jocurile copilăriei care au fascinat generații întregi, Nu te supăra frate, Piticot și Roata Provocărilor. Toate aceste jocuri au fost concepute în mărime uriașă, astfel încât să fie jucate în aer liber și să permită copiilor să facă mișcare în timp ce le joacă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular