Adrian Bîlbă și Sebi Pătrunjei pun în scenă un nou proiect inedit. Spectacol de poezie astrală, la Planetariu

Probabil o să vi se pară a laudă. Unii vor spune că pupăm în cur. Adevărul gol goluț este, însă, că asociația Georgianei Rusu, ajutată de Sebastian Pătrunjei și de o mână de colaboratori pasionați, reușește să construiască proiecte culturale pe bandă rulantă. Proiecte care sunt închise, complet, finanțate, cap coadă, de instituțiile partenere. Fără procese, fără lamentări, fără sesizări penale, așa cum se întâmplă cu majoritatea celorlalți organizatori.

Și-atunci când Sebi și Georgiana se întâlnesc cu dorința disperată a directorului CMSN, Adrian Bîlbă, de a inova, de a schimba, de a îmbunătăți spectacolele de la Delfinariu, Planetariu sau Acvariu, ei în acel moment, nu pot ieși decât colaborări fericite. Și, ca să nu fim acuzați, putem da exemple. Colaborarea asta dintre Bîlbă, Pătrunjei și Georgiana Rusu, a adus orchestra simfonică la Delfinariu, într-un spectacol inedit, pe care oricine ar trebui să-l urmărească. Și nu, nu s-au oprit aici. De curând, chiar în Planetariu, s-a jucat o piesă de teatru. Senzațională, am văzut-o, ne-a ținut prinși în scaune.

Evident, colaborarea va continua, prin noi proiecte. Speciale, așa cum ne-am obișnuit. Despre primele două, ne-au povestit chiar Sebi Pătrunjei și Adrian Bîlbă. Țineți-vă bine, la Planetariu va avea loc un spectacol de poezie astrală, pe care nu ar trebui să-l pierdeți.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular