Constanta.RO

În timp ce pe străzile Constanței se protesta, PSD-iștii au petrecut la Club EGO de Dragobete

0

În timp ce parchetele anunțau sistarea activității și mii de constănțeni se pregăteau să iasă în stradă pentru a protesta împotriva modificărilor abuzive aduse legilor justiției de actuala guvernare, PSD-iștii constănțeni, de la tineret și de la “bătrânet” își petreceau de Dragobete la Clubul EGO din stațiunea Mamaia.

Fotografie de la petrecerea PSD de Dragobete

Fotografie de la petrecerea PSD de Dragobete – sursa: Comunicat TSD Constanța

Chermeza a început vineri seara, pe la orele 21 și s-a terminat sâmbătă după orele 4 dimineața, motiv pentru care, majoritatea membrilor TSD Constanța dormeau ieri seară, atunci când, în țară, s-au declanțat acțiunile de protest. Din alte surse petrecerea a ținut de fapt două nopți. Mahmurii au dormit însă liniștiți, sediul PSD din Bulevardul Lăpușneanu fiind strașnic păzit de un dispozitiv compus din 22 de jandarmi. 

În pofida celor petrecute ieri seară pe străzile orașului nostru, organizația de tineret a Partidului Social Democrat, filiala Constanța, a transmis azi, după orele prânzului, un Comunicat de Presă prin intermediul biroului specializat al partidului, din care aflăm cât de bine s-au distrat ei weekend-ul acesta.

Cu o nerușinare fără margini, specifică generației post-Mazăre, ni se spune că dragostea și buna dispoziție au plutit în aer” și că, în centrul atenției au fost tinerii social democrați.”

N-au fost prea mulți, doar 1200 de PSD-iști !

Comunicatul ne mai informează că, la petrecere au participat PSD-iști din tot județul, dornici de iubire, pe lista scurtă remisă presei fiind menționați următorii: Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, Președintele TSD, deputatul Gabriel Petrea, viceprimarii Constanței, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, deputatul George Vișan, primarii comunelor Cumpăna, Agigea, Tuzla, Limanu și Mircea Vodă, dar și Organizația Femeilor Social-Democrate, filiala Constanța.

Viceprimarul Costin Răsăuțeanu

Viceprimarul Constanței – Ioan Costin Răsăuțeanu

Drăgan “sufletul” chermezelor

Leo Drăgan, președintele Organizației Municipale a TSD Constanța, nimeni altul decât fostul asociat al viceprimarului Ioan Costin Răsăuțanu, nelipsit la astfel de chermeze, a ținut să transmită cetățenilor orașului Constanța următoarele cuvinte, pline de sens și simțire, după cum urmează:

Dragobetele reprezintă sărbătoarea iubirii la români, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului nostru. Mă bucur că tinerii din TSD Constanța au ales și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc, în cadrul acestui eveniment dedicat iubirii. Este foarte important să nu ne pierdem identitatea, cultura și tradițiile românești care sunt, de fapt, adevăratele noastre valori!”

Leonard Drăgan (TSD) - și - sediul PSD Constanța

Leonard Drăgan (TSD) – și – sediul PSD Constanța

Lista neoficială a “dragobetiștilor” TSD-PSD de noapte

Chiar dacă n-au fost menționați pe lista scurtă a comunicatul de azi, la petrecere au mai participat și alte nume ce fac parte din actuala conducere a organizației de tineret a PSD Constanța, dragobeți de profesie, care nu ratează defel asemenea momente festive:

De la stănga: Alina Gâju, Anamaria Bâdea, Daniela Enescu și Mădălina Pascu

De la stănga: Alina Gâju, Anamaria Bâdea, Daniela Enescu și Mădălina Pascu

Daniela Enescu – vicepreședinte TSD Municipiul Constanța, juristă și ONG-istă de profesie, Daniela prezidează de ani de zile Asociația Youth Vision, înființată de Fundației World Vision România, biroul zonal Constanța, finanțată covârșitor din bani publici europeni.

Anamaria Bâdea (fostă Soare) – vicepreședinte TSD Municipiul Constanța. Este studentă a Universității Ovidius, la Drept din 2014 (probabil finalizată) și Psihologie din 2016.

De la stânga: Bădea, M. Pascu și A. Gâju

Tot de la stânga: Bâdea, M. Pascu și A. Gâju

Mădălina Pascu (fostă Buzea) , vicepreședinte TSD Municipiul Constanța. Mădălina lucrează la “Business Junior” o afacere patronată din 2013 de Florin Diumea, prin intermediul societății BUSINESS CIRCLE NETWORK SRL – Constanța.  Business Junior este un soi de program prin intermediul căruia se promovează “educația antreprenorială” în rândul copiilor. În anul fiscal 2017, societatea a raportat o piedere de 13.342 lei și zero angajați! Deci nu știm unde mai exact lucrează vicepreședinta TSD Constanța.

Alina Gâju, membră de vază a TSD Constanța, aceasta lucrează pe postul de coordonator monitorizare la Grup Local Dobrogea Nord. Aflată sub oblăduirea caldă a Consiliul Județean Constanța, mai cunoscută ca “Flag Nord” aceasta este o asociație finanțată din bani publici europeni, și cofinanțată prin Programul Operațional pentru Pescuit 2014-2020.

Leo Drăgan și Alina Gaju în Las Palmas de Gran Canaria - 19 Decembrie 2018

Leo Drăgan și Alina Gâju în Las Palmas de Gran Canaria – 19 Decembrie 2018

Prin intermediul acestei asociații a ajuns să se plimbe în 2018, Alina Gâju alături de șeful TSD Constanța, Leonard Drăgan, în Las Palmas de Gran Canaria. Până să se lipească de acest job la Flag Nord, Alina Gâju a lucrat în presă, dar nu oriunde, ci la Tv Neptun – stația propagandei tripletei de aur Mazăre-Constantinescu-Strutinsky.
About Author

Lasa un raspuns

32 + = 34