Conducerea PSD Călărași a fost zdrobită. Dragnea l-a reactivat pe Tărăcilă în vârstă de 68 de ani

La vecinii noștri din Călărași e mare balamuc. Duminică, la Conferința Extraordinară pentru alegeri a Organizației Județene PSD Călărași , șeful lor, Liviu Dragnea a venit să asiste la numirea unei noi echipe, în condițiile în care, fosta conducere locală s-a dovedit dizidentă.

De fapt, Dragnea aplică în prezent un program de epurare internă, prin care sunt eliminați toți șefii de filiale județene care nu ascultă de ordinele venite de la centru. Iar după Reșița și Slobozia, duminică a venit rândul Călărașiului, acolo unde, conducerea locală a PSD a fost pulverizată în decembrie 2018, deoarece s-a aliat cu puciștii care-i ceruseră lui Dragnea să plece din fruntea partidului.

În locul lui Ciprian Pandea, la șefia PSD Călărași a fost instalat după ample investigații, Iulian Iacomi, primarul localității Lehliu Gară. Și ca să nu apară niscaiva surprize nedorite, Dragnea l-a reșapat și remontat pe celebru Doru Ioan Tărăcilă, una dintre cele mai vechi conserve politice din cămara PSD-ului, pe postul de străjer politic la Călărași.

Iulian Iacomi
Iulian Iacomi – 10 Martie 2019 – Călărași

“Să nu creadă cineva, dintre membri de partid vechi sau noi, că Tărăcilă s-a întors pentru vreo funcție. Nici vorbă! Doresc să fiu doar un simplu membru de partid, care să-și spună cuvântul atunci când trebuie. Uneori tinerețea poate să determine declanșarea unor acțiuni care nu ar trebui să se deruleze” a declarat Tărăcilă în plenul organizației PSD Călărași.

1990 - Doru Ioan Tărăcilă alături de Ion Iliescu și procurorul militar Dan Voinea (în uniformă)
1990 – Doru Ioan Tărăcilă alături de Ion Iliescu și procurorul militar Dan Voinea (în uniformă)

Cu alte cuvinte, tinerețea lui Ciprian Pandea, fostul șef al PSD local, n-a fost prea bună pentru Dragnea, situație în care s-a ajuns ca veteranul Tărăcilă să fie activat pe post de cerber.

Iar asta s-a întâmplat, după ce, în toamna anului trecut, Pandea fusese votat cu unanimitate în funcția de președinte al organizației Călărași, pentru ca în decembrie Dragnea să anuleze toate voturile. Practic, prin intermediul biroului executiv al partidului, Dragnea a șters pe jos cu organizația PSD Călărași.

Acum poate înțelegem de ce, actuala conducere a PSD Constanța s-a declarat în repetate rânduri alături, trup și suflet, de baronul de Teleorman, Liviu Dragnea. Le tremură la toți nădragii să nu fie beliți ca la șapte păcate.

Decebal-Fagadau-PSD

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular