Atenție la cutia poștală. SPIT ți-a trimis un plic

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța aduce la cunoștința cetățenilor transmiterea până la data prezentei a unui număr de 122.243 decizii de impunere, distribuite astfel:

– un număr de 11.133 persoanelor juridice, expedierea fiind finalizată;

– un număr de 111.110 persoanelor fizice, expedierea fiind încă în derulare.

În conformitate cu prevederile art. 47 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, deciziile de impunere sunt comunicate la domiciliul fiscal prin poștă cu confirmare de primire sau prin publicitate, în acest sens afișând un anunț atât la sediul instituției, cât și pe pagina instituției www.spit-ct.ro, în situația în care nu pot fi remise sub semnătură la adresa de domiciliu.

Instituția informează asupra faptului că deciziile de impunere trimise contribuabililor, care aveau achitate sumele datorate bugetului local la data emiterii acestora, nu au menționată în cuprinsul acestora bonificația de 10% pentru persoanele fizice, respectiv 5 % pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport, de care beneficiază pentru plata cu anticipație a tuturor obligațiilor fiscale până la data de 01.04.2019.

Totodată, SPIT recomandă contribuabililor care au achitat sumele înscrise în deciziile de impunere, să nu se mai deplaseze la ghișeele instituției.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular