Polaris M Holding vine în sprijinul campaniei “Curățăm Constanța Noastră”

Campania „Curățăm Constanța Noastră”, inițiată de Primăria Municipiului Constanța, va începe în data de 1 aprilie 2019 și se va încheia pe 30 aprilie 2019.

În cea mai amplă acțiune de responsabilizare civica față de mediul înconjurător se va face ecologizarea, igienizarea și înfrumusețarea întregului oraș.

Polaris M Holding se va implica și va susține campania de primăvară și în acest an. Pe lângă activitatea contractuala menținută, societatea va asigura întregul suport tehnic pentru preluarea și transportul deșeurilor rezultate în urma igienizării și salubrizării zonelor vizate.

De asemenea, vor fi mobilizate echipe de angajați și echipament specific pentru a se asigura fluxul firesc al acestei activități de curățenie generală care se va desfășura în municipiul Constanta.

Autoritățile locale invita cetățenii, agenții economici, asociațiile de proprietari, instituțiile de stat si private sa participe la desfășurarea campaniei prin înscrierea pe site-ul oficial: www.curatamconstantanoastra.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular