Sorina Pintea cere demisii la Spitalul Județean Constanța

Doamna ministru al sănătății, Sorina Pintea, aflată într-un control neanunțat la Spitalul Județean Constanța, a cerut demisia asistentului șef al secției Neurologie, acolo unde a spus că a găsit ”dezastru”, mizerie, prosoape din cârpă folosite și urme de sânge pe suportul de perfuzii.

Ministrul Sănătății Sorina Pintea - control Spitalul Jud. Constanța
Ministrul Sănătății Sorina Pintea – control Spitalul Jud. Constanța

De asemenea, Sorina Pintea a cerut demisia persoanei care se ocupă de triajul din Unitatea Primiri Urgențe (UPU), pentru că aparținătorii așteptau cu orele să afle informații despre pacienții pe care i-au adus.

La final, Sorina Pintea a declarat că a văzut spitale în care situația este mai gravă, dar și spitale în care lucrurile stau mult mai bine.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, s-a declarat nemulțumit de faptul că managerul spitalului nu a ajuns în timp util la acest control, fiind prezent abia la final.

Președintele CJC i-a reamintit directorului că are câteva obiective clare trasate (Casa Soarelui, RadioTerapia și Secția Exterioară a Spitalului), obiective pe care dacă nu le duce la bun sfârșit, își poate prezenta la rândul lui demisia.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular