Constanta.RO

Traian Băsescu: ”Doi rătăciţi prin Europa. Dragnea şi Orban”

0

Vă era dor de Traian Băsescu și de modul în care a știut, de fiecare dată, să-și trimită adversarii în colțul ringului? Fostul președinte nu se dezminte nici în această campanie electorală, aruncând săgeți otrăvite către adversarii săi, cu fiecare ocazie ivită. Iată de exemplu o declarație a lui Traian Băsescu, referitoare la modul în care Liviu Drgnea și Viktor Orban au sfidat recentul Summit organizat de președinte la Sibiu.

„Cu ocazia summitului informal de la Sibiu, doi politicieni au decis să sfideze evenimentul, fiecare în felul său, dar având aceeaşi motivaţie şi anume faptul că europenii îi detestă şi îi consideră nefrecventabili.
Liviu Dragnea, dispreţuit de europeni pentru că nu respectă cutuma retragerii din prima linie a politicii când are o condamnare, dar şi pentru laşitatea cu care încearcă modificarea legislaţiei penale pentru a servi intereselor sale personale. În schimb, din dorinţa de a arăta europenilor că este viabil din punct de vedere politic în România, nefericitul a pus de un miting al PSD la Iaşi, unde aduce zeci de mii de oameni, cărându-i cu autobuzele din toată Moldova.
Viktor Orban, care face o politica favorabilă Moscovei de slăbire a coeziunii Uniunii Europene şi care din acest motiv nu are acces la summitul PPE (dar va participa la Consiliul European), a pus de o vizită în ungurime, pentru a pune la cale utilizarea UDMR în favoarea FIDESZ la alegerile din 26 mai.
Prin isprăvile lor penibile, şi Liviu Dragnea şi Viktor Orban speră să primească mai multă atenţie decât evenimentul informal de la Sibiu. Vor avea un eşec..
Cu siguranţă, nu cu politicieni agresiv-antieuropeni ca Dragnea şi Orban, amândoi părând a fi înfiaţi de maşinăria de propagandă a Moscovei, se va construi viitorul Uniunii Europene.
 ”, a declarat Traian Băsescu. 

Material electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară.  Codul unic de identificare atribuit mandatarului: 41190004. Realizat de Dorian Punctro Press SRL.
About Author

Lasa un raspuns