Ce spun autoritățile din Madagascar despre evadarea lui Radu Mazăre

Jurnaliștii ziarului Libertatea au reușit, în cursul nopții, să obțină un punct de vedere de la oficialii Republicii Madagascar, privitor la evadarea lui Radu Mazăre, anunțată cu câteva ore înainte de televiziunea România TV. Mai exact, ziarul Libertatea a luat legătura cu ministrul de externe al țării, Naina Andriantsitohaina, un personaj extrem de credibil, care, aflat într-o întâlnire importantă cu oficiali din Serbia, a cerut să primească întrebările pe Twitter, acolo unde a și oferit imediat răspunsul.

Ministrul de externe al Madagascar a negat veridictatea zvonului, spunând clar că Radu Mazăre este în custodia țării sale. De altfel, pentru a se înțelege cât de falsă e știrea oferită de România Tv, oficialul a declarat că polițiștii români care nu-l găseau pe Radu Mazăre în Madagascar (așa suna știrea inițială) nici nu au fost încă trimiși de Poliția Română în Madagascar.

Așadar, Radu Mazăre este în continuare închis și urmează să fie adus în țară luni, 20 mai, dacă anunțul inițial se concretizează.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular