Claudiu Manda: „Romanii au, pană in 2022, preturi plafonate la gaze si energie electrica”

Până peste trei ani, în 2022, prețul la gaze și la energie electrică nu va crește pentru români, guvernarea PSD reușind să plafoneze tarifele prin măsurile luate. Acest lucru vine în avantajul consumatorilor care nu vor mai avea grija unor facturi mărite.

„Românii au, până în 2022, prețuri plafonate la gaze și energie electrică, iar noi am încercat să facem tot ceea ce am putut pentru a-i proteja de scumpiri. E adevărat, salariile și pensiile au crescut, însă asta nu înseamnă că trebuie să se scumpească produsele și serviciile. Din nou, e adevărat că a crescut și puterea de cumpărare, însă atenția trebuie să rămână în zona aceasta, de protecție a consumatorului casnic. Prin plafonarea prețurilor la energie electrică și la gaze, am reușit să facem acest lucru, care se simte în buzunarul românului. Este important să prioritizăm lucrurile și să înțelegem că, dacă oamenii câștigă mai bine, asta nu înseamnă că trebuie să plătească mai mult pentru serviciile de care beneficiază”, a explicat Claudiu Manda, candidat PSD la alegerile europarlamentare.

Astfel, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a aprobat o metodologie prin care tarifele la gaze și la energie electrică să nu crească, cel puțin până în aprilie 2022.

„Mereu am spus că facem politică pentru oameni și nu împotriva lor, iar protejându-i pe aceștia de scumpiri este un lucru asumat și, iată, realizat. Venirea la guvernare a PSD a însemnat promisiunea unui trai mai bun pentru români, lucru care implică și această grijă față de serviciile de care aceștia beneficiază. Trebuie să ne preocupăm până la capăt de cei pe care îi reprezentăm, iar acest lucru nu exclude și anumite măsuri luate exclusiv pentru binele românilor”, a mai punctat Claudiu Manda.

Material electoral comandat de Partidul Social Democrat, realizat de Dorian Punctro Press SRL, cod mandatar financiar coordonator 41190008

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular