Vlad Botoș, candidat Alianța 2020 USR PLUS: ”Nu vreau o Europă cu mai multe viteze”

Vlad Botoș, candidat al alianței electorale 2020 USR PLUS, a explicat pentru Newsweek.ro, cum vede activitatea de europarlamentar și care vor fi coordonatele pe care-și va construi activitatea odată ajuns în funcție. Iată ce a avut de spus tânărul arădean:

Lucrez în domeniul automotive, unul dintre cele mai importante din cadrul economiilor spațiului comunitar. Motor al dezvoltării economice, această industrie reprezintă și un model de succes al adaptării economiei noastre la standardele de calitate ale Vestului, la rigorile și precizia din economiile dezvoltate.

În cei 10 ani de când sunt manager al unor facilități de producție din România și Bulgaria am învățat că succesul vine prin multă muncă, seriozitate, abilitate de a negocia și de a lucra în echipă. Vorbesc două limbi străine (germana și engleza) și asta m-a ajutat să fiu permanent în contact cu civilizația vestică, cea de care dorim cu toții să beneficiem.

De asemenea, cunosc foarte bine problemele economice și politice din Balcani, dar și din țări precum Republica Moldova sau Ucraina, unde am avut vizite de business frecvente.

Afacerile și locurile de muncă trebuie protejate

Trăim într-o țară unde principiile corecte și valorile sunt excluse din actul politic de zeci de ani. Deciziile îi ocolesc pe cetățeni, politicienii se preocupă exclusiv de privilegiile lor și de prosperitatea personală.

Candidez, deoarece acest model are nevoie de o alternativă, iar alternativa este respectarea valorilor asumate, prin luarea deciziilor într-un mod democratic dar și prin discuții și dezbateri reale asupra problemelor importante.

Candidez deoarece cred în colaborare, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Alături de colegii candidați ai Alianței 2020 USR PLUS vom forma o echipă, vom sta alături și vom găsi soluția potrivită pentru care oamenii ne-au învestit cu încredere.

Voi reprezenta în Parlamentul European alegătorii europeni, dar și propria țară. Îmi propun, deci, să negociez cu fermitate în avantajul României, pentru a ne asigura că va continua procesul de aliniere la standardele și condițiile de viață ale Europei occidentale. Voi milita împotriva unei Europe cu mai multe viteze, voi susține egalitatea deplină între membrii UE.

Voi susține un buget al Uniunii Europene care să contribuie la reducerea decalajelor dintre România și țările dezvoltate din Occident. România are nevoie de asistența europeană, tehnică și financiară, pentru a se dezvolta accelerat, pentru a oferi un trai decent cetățenilor săi.

Voi insista ca reglementările adoptate de Parlamentul European să țină cont de condițiile specifice ale țării noastre. Chiar dacă procesul de standardizare pe teritoriul țărilor membre UE este unul benefic, nu trebuie să aibă drept consecință dispariția unor afaceri sau locuri de muncă fără o protecție reală.

Articol comandat de partidul Uniunea Salvați România, parte a alianței electorale Alianța 2020 USR-PLUS; Realizat de Dorian Punctro Press SRL – editor al Constanta.ro), Cod mandatar financiar: 41190006

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular