USR-PLUS scor zdrobitor la Constanța. Făgădău a rămas tablou. PSD sub 20%

Din datele primite de redacția Constanta.INFO, pe surse, în această dimineață la orele 4:00, după ce se număraseră aproximativ 75% din buletinele de vot, din toate secțiile de votare de pe raza județul și municipiu Constanța, Alianța 2020 USR PLUS se poziționa pe primul loc în opțiunile electoratului, având un scor de aproximativ 28%.

Pe locul al doilea este Partidul Național Liberal (PNL) cu 27%, adică foarte aproape de USR, iar pe locul al treilea se află Partidul Social Democrat (PSD) cu aproximativ 20%.

Aceste procente sunt relative și au o marjă de eroare pe care nu o putem interpreta în acest moment, însă cu siguranță acesta este clasamentul și trendul la momentul publicării acestei știri.

USR conduce detașat în Constanța

La nivel de municipiu, distanța dintre cele trei formațiuni politice se mărește. Astfel, USR înregistrează aproximativ 33-34%, urmată de PNL cu 27-28%, iar pe ultimul loc, în sădere dramatică față de ultimele alegri, se află PSD cu 18-19%.

Datele prezentate urmează să fie actualizate, după centralizarea și validarea tuturor informațiilor, de către Biroul Electoral.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular