IPS Teodosie merge în “audiență” la Radu Mazăre. În joc sunt noile biserici din parcuri

Așa cum a binevoit să ne transmită azi prin intermediul stației sale favorite, România TV, fostul primar Radu Mazăre urmează să fie vizitat la penitenciarul Rahova, de Înalt Prea Sfințitul Teodosie Snagoveanu, Arhiepiscop al Tomisului (nume conspirativ “Mache” , mai cunoscut ca “IPS SRL” sau “Șpagoveanu”).

Vizita a fost programată pentru azi, după orele prânzului, atunci când IPS Teodosie urma să ajungă la Rahova, însoțit de mama și de fiul fostului primar al Constanței.

Este lesne de sesizat că Victoria Gabriela Mazăre se află într-o amplă campanie mediatică, menită să-i spele imaginea rătăcitorului, Radu.

Nebunia s-a declașat odată cu extrădarea fostul primar din Madagascar, adus fedeleș de Poliția Română, și predat în custodia Administrației Naționale a Penitenciarelor.Din acel moment, mama fraților Mazăre a “explodat” în toată presa, încercând să explice că fii-su este un băiat corect, anume pedepsit pentru faptele bune pe care le-a făcut în calitate de primar.

Vizita lui Teodosie a fost plănuită anume după cea a Papei, acum când românii sunt mai sensibili, și poate mai îngăduitori cu Înalții Prelați ai Bisericii Ortodoxe Române.

În același timp, IPS Teodosie este foarte interesat să obțină autorizații de construire pentru alte biserici plănuite la Constanța. Aflat sub presiunea electoratului, tot mai ostil actualei administrații locale, primarul Decebal Făgădău nu s-a mai încumetat să autorizeze ceva în plus, fața de cele deja autorizate. În aceste condiții, IPS poate încerca o lovitură cu manta, apelând petru asta la serviciile prietenul său Radu Mazăre, despre care se știe că încă are o mare influență în primăria Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular