Făgădău a rămas iar tablou! Plata prin SMS anulată de instanță. Banii înapoi!

Asociația ”Constanța Altfel” condusă de Vergil Chiţac, alături de ”Liga pentru drepturile constănțenilor” au atacat în instanța HCLM Constanța nr.235/28.062018, adică “legea locală”  prin care s-a impus ”Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța”. Chiar dacă decizia nu este încă definitivă, aceasta spune multe despre modul în care sunt gândite problemele de management administrativ la Constanța.

După două amânări, azi, Tribunalul Constanța a admis cererea depusă de cele două asociații non-guvernamentale și a dispus anularea HCLM nr.235/28.062018. În aceste condiții, regulamentul parcărilor din municipiul Constanța este anulat. 

Dacă decizia va rămâne definitivă, atunci primăria o să fie bună de plată. Toți cei obligați până acum să achite amenzi foarte mari, pe motiv că n-au dat SMS la timp, sau șoferii cărora le-au fost ridicate abuziv mașinile, vor putea solicita restituirea banilor plătiți ca amendă, și toate dobânzile legale aferente.

Așteptăm cu interes un comunicat legat de această speță din partea primarului Decebal Făgădău, dar și a conilierilor locali, care au votat această hotărâre aberantă.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular