Metin Cerchez: “Lizeta Haralambie participa la orgiile lui Radu Mazăre”

Fostul deputat de Constanța, Metin Cerchez, a dezvăluit recent pe blogul personal că avocata Lizeta Haralambie se ocupa, în perioada în care Mazăre era primar, să-i facă edilului rost de “fetițe dulci și studente fomiste.” 

Fost membru în comisia de siguranță națională, Cerchez mai susține că relațiile dintre Haralambie și Mazăre erau atât de apropiate, încât Lizeta “participa la orgiile șefului PSD în toate nopțile fierbinți”

Înainte să devină avocat, Lizeta Haralambie a lucrat ca ziaristă la publicația “Incomod” unde l-a avut șef chiar pe Metin Cerchez, iar ulterior s-a transferat în ograda tripletei de aur, la trustul local Telegraf-TV Neptun, și ulterior la Evenimentul Zilei. Fostul deputat mai susține că Lizeta Haralambie a devenit avocat cu sprijinul fostului adjunct al Poliției Constanța, Comisarul-şef Constantin Lian.

Lizeta Haralambie si Metin Cerchez
Lizeta Haralambie alături de fostul ei șef Metin Cerchez

Aceasta ar deține o vilă pe strada General Manu din Constanța, primită cu aprobarea primarului Radu Mazăre și a vice-primarului de atunci Decebal Făgădău. Locația în cauză a fost percheziționată, în aprilie 2014, de procurorii DNA Constanța, atunci când au fost demarate cele mai importante anchete privind grupul Mazăre-Constantinescu-Strutinsky. 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular