Constanta.RO

Dumitru Darlaiane, prietenul viceprimarului Babu, a prins lipici la contracte cu Primăria Constanța

0

Pentru puținii constănțeni care-l cunosc pe viceprimarul Constanței, Dumitru Babu, nu mai e de mult un secret că pe Mitică (așa cum îl știu apropiații) îl găsești mai des pe terasa barului unui alt Mitică, ceva mai cunoscut. Vorbim, desigur, de Mio Caffe, terasa patronată de Dumitru Darlaiane.

Se pare că de când a ajuns viceprimar prietenul său, Darlaiane s-a lipit de banii publici ai Constanței, devenind principalul furnizor de cafele și produse de protocol pentru Primăria Constanța și ocazional pentru Regia Autonomă de Transport în Comun.

Și, dacă pentru zona de autobuze consumul de cafea este încă relativ mic, limitându-se la câteva sute de lei periodic, când vine vorba de Primărie, acolo se bea cafea în cantitate mare, patronul de la Mio Caffe umflând niște sume bunicele.

achizitii

Spre exemplu, anul trecut, în luna martie, Dumitru Darlaiane, prin societatea sa Zio Caffe & Lounge SRL, împușca frumușica sumă de 23.415 lei. Și pentru că probabil cafeaua a fost bună (sic!), anul acesta Primăria Constanța s-a decis să încheie un contract cu prietenul viceprimarului, prin care se obligă să achiziționeze cafea de 36.744 lei.

Să compenseze oare sumele pentru toată cafeaua pe care o bea moca viceprimarul Mitică Babu la Mio Caffe? 

Pentru ca tabloul să fie complet, trebuie spus că Mio Caffe a fost printre puținele afaceri constănțene prezente pe plaja festivalului NeverSea, eveniment de care răspunde .. fix viceprimarul Babu. Frumos, nu?
About Author

Lasa un raspuns