Murad de la Phoenicia ne dă lecții de turism dar își promovează afacerea cu analfabeți

Am primit, astăzi, din partea reprezentanților hotelului Phoenicia, un comunicat de presă care pare scris de niște copii de grădiniță. Situație surprinzătoare, având în vedere că patronul lanțului hotelier, Mohammad Murad, apare des la televizor și ne ține prelegeri despre turism, ca un fel de guru al acestui domeniu de activitate. Haideți să lecturăm, împreună, comunicatul de presă trimis de echipa de marketing Phoenicia. Sperăm să râdeți la fel de zgomotos precum am făcut-o noi, pentru că, nu-i așa, o porție de râs n-a dăunat nimănui.

Phoenicia….taramul magic al verii!  (Formulare furată de la un eveniment recent)

Phoenicia Hotels, cel mai mare sau resort de la malul marii, si-a propus vara aceasta sa le transforme vacanta celor mici intr-o poveste de neuitat! (Și-a propus ȘI vara aceasta, ar fi sunat mai bine)

Inca de la inceputul sezonului si pana la ultima raza de soare din toamna,  cei de aici au pus la cale momente magice si spectacole pline de culoare si veselie. (Fraza aceasta n-am priceput-o. Se vorbea despre vara aceasta și acum am ajuns în toamnă)

Anul acesta, parca mai mult ca niciodata, copii vor fi in centrul atentiei la Phoenicia Holiday Resort.  Si pentru ca nu e fetita sau baietel din Romania care sa nu fi cantat macar o data “ Am o casuta mica” , cei de la Gasca Zurli vor fi oaspetii de onoare al celui mai mare resort de pe litoralul marii negre. Si da, vin acolo cu tot cu Casuta lor mica. (Copiii, cu trei I. Aici a devenit acolo, etc)

Trupa Fenomen o sa va invete pasii “Aram sam sam”, o sa va spuna de ce e minunat sa spui “Multumesc“ , le va face colero (CELOR) mici cunostinta cu “Animalele Colorate” iar in final va imparti mii de “Pupici cu scipici” (SCLIPICI) Lipsesc niște virgule, dă-le încolo.  

Fetita Zurli, Vrajimaturica, Zana Buna, Zdranganel, Trulli , Clopotel , Tanti Prezentatoarea, Tura Vura si toti ai lor vor aduce o lume magica in curtea Phoenicia in perioada iunie-septembrie. Spectacolul Zurli@Phoenicia are loc pe 19 si 26 iunie, 17, 24 si 31 iulie, 7, 13, 21 si 28 august si 4 septembrie la Phoenicia Holiday Resort.

Surprizele nu se incheie aici, pentru ca  Phoenicia Holiday Resort are si propria trupa de animatori, care zi de zi este acolo pentru a-I distra pe cei mici si pentru a va ajuta pe dumneavoaostra, parintii sa va destindeti.  Astfel in fiecare zi sunt deschide mai multe ateliere de teatru , de  clovnerie sau de creatie, in care copii pot picta sau desena, se pot juca, sau chiar pot invata sa creeze obiecte hand made.  Dupa atata munca, se pot relaxa la Face Painting sau la modelajul de baloane, iar  apoi sunt invitati la cursuri de modeling, de magie sau la concursuri de talente.

Cei care vor balaceala de dimineata pana seara , la Phoenicia Holiday Resort, o pot face. (Doamne, ce frază!)  In interiorul complexului, care pare mai degraba un mic orasele al distractiei, exista piscine pentru copii, tobogane acvatice si un rau pe care cei mai curajosi se pot plimba cu barcutele. Toate sub atenta supraveghere a personalului de la Phoenicia.

Serile suunt si ele pline de surprize. Am pregatit pentru oaspetii nostril mici si mari seri de folk, focuri de tabara  si spectacole de teatru

Asadar, nu mai ramane decat sa le transmiteti celor mici ce program au vara aceasta si sa va rezervati vacanta visurilor la Phoenicia Holiday Resort!

La un momentdat am renunțat să mai corectăm. E prea multe greșeli, cum ar zice departamentul de marketing Phoenicia, care ar trebui să-și dea demisia în grup, rapid. Sau să fie demis.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular