Constanta.RO

Dincă de la ORL doarme-n halat pe banii contribuabililor

0

După ce Dr. Emilia Loghin s-a pensionat, eveniment petrecut cu aproximativ un an de zile în urmă, secția ORL a Policlinicii a rămas fără suficienți medici. Ambulatoriul (Policlinica) este afiliat administrativ secției ORL a spitalului, care secție nu are oricum destui medici pentru acoperirea liniei de gardă.

În condicțiile explicate se impunea, înaintea pensionării Doctoriței Loghin, ca șeful secției să scoată la concurs un post de medic ORL. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, probabil pentru că Dănuț Dincă, șeful de la ORL, a dormit în halat pe banii contribuabililor, la fel și directorul unității spitalicești, Cătălin Grasa.

Ne întrebăm de ce tocmai azi?

Pe cale de consecință, având în vedere lipsa acută de personal, generată de lentoarea administrativă specifică spitalului județean, tocmai azi a fost scos la concurs un post de medic primar pentru secția ORL. VEZI AICI ANUNȚUL

Astfel, printr-un anunț publicat pe site-ul Ministerului Sănătății aflăm că Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța scoate la concurs, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătății 869/2015m, un post cu normă întreagă de medic primar, confirmat în specialitatea ORL la Secția clinică ORL.  Ne întrebăm de ce tocmai azi?

Anunt MS ORL Constanta

Anunt MS ORL Constanta

De ani de zile, Secția ORL a spitalului este condusă de Dr. Dănuț Dincă, care se face că nu observă, pe lângă lipsa personalului, nevoia acută de dotare a Secției cu aparatură medicală nouă și de calitate. Discutăm despre audiometru, un nou fibroscop, microscop pentru ureche (există unul dar este depășit tehnic), precum și altele.

Așteptăm cu interes un punct de vedere din partea Spitalului Județean Constanța, precum și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, care ne-a obișnuit deja cu ședințele sale foto pe tema “eu muncesc la spital” – un fel de pseudo-selfie-urile menite a substituii realizările concrete ale actualei administrații.
About Author

Lasa un raspuns