Constanta.RO

Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre, noua șefă de cabinet a lui Moga!

4

Apropierea noului ministru al internelor Nicolae Moga de familia Mazăre este atât de strânsă, încât, fostul senator de Constanța a numit-o pe Elena Voinea șefa sa de cabinet la minister. Șocanta informație a fost dată publicității ieri, de ziarul National. La Constanța însă, acastă știre n-a mirat pe nimeni, deoarece aici se cunoaște foarte bine indisolubila legătură a familiei Mazăre cu Nicolae Moga.

Așa cum scriam pe 11 iunie 2019, Elena Voinea poreclită “Voinicel” (de la Voinea) este sora voleibalistului Florin Voinea. Ea a ajuns în cercul primarului Mazăre în anul 2008, prin intermediul găștii fiului acestuia, Răducu, pe filiera “el cu gagicile lui, și eu cu gagicile mele.”

  • Nicolae Moga este vecin de casă și prieten apropiat al familiei Mazăre
  • Nicolae Moga se recomandă “revoluționar” într-un oraș fără revoluție (în Constanța, armata ținut totul sub control în decembrie 1989)
  • Elena Voinea, fosta iubita a lui Radu Mazăre, a fost recuperată de actualul ministru Moga

La momentul respctiv, din gașa lui Răducu mai făceau parte: Simona Anastasia Tănase (proaspăt logodită, lucrează la ANAF București) și Răzvan Dumitrache (fii-su lu’ Dumitrache de la Hotel Pacific) actualul administrator al grupului Lira din Constanța (imobiliare și turism).

Elena Voinea

Elena Voinea

În vara lui 2009, Elena Voinea a lucrat ca hostess la evenimentul Power Marine, rezultat din asocierea primăriei Constanța cu firmele afaceriștilor Ionuț Barbu, fugarul Elan Schwartzenberg, nelipsitul Sorin Gabriel Strutinsky și Gabriel Valentin Comănescu (de la GSP).

Gașca veselă – Răducu Mazăre, Elena Voinea, Anastasia Tănase

Gașca veselă – Răducu Mazăre, Elena Voinea, Anastasia Tănase

La momentul respectiv, Elena avea doar 19 ani, juca volei ca și fratele ei, și se afla deja, de ceva timp, în anturajul primarului Radu Mazăre. Este și perioada în care, Elena a înlocuit-o practic pe Roxana Mihalache (actuala domană Mazăre), primarul preferând-o pe Elena, aparent pentru că aceasta din urmă era mai tânără cu trei ani decât Roxana.

Elena Voinea și Radu Mazăre - foto Andrei Costea

Elena Voinea și Radu Mazăre – foto Andrei Costea

Ca să o poată ține sub control, și pentru ca aceasta să se lase de volei și modeling, Mazăre i-a facilitat Elenei un post la Fundația Fantasio (care administra Pavilionul Expozițional din Constanța).

După ce relația dintre Elena Voinea  și Radu Mazăre s-a terminat, tânăra a fost recuperată de vecinul fostului primar, adică de actualul minstru Nicolae Moga. Este o veste șocantă care ne face să ne întrebăm din nou, dacă PSD-ul își bate efectiv joc de cetățenii acestei țări.

Nu doar că PSD nu se reformează dar parcă, de la o zi la alta, situația se înrăutățește. Am ajuns la nivelul la care, ministerele și deconcentralele sunt supra-populate cu incompetenți, numiți pe pile, relații și combinații ale clanurilor din politica locală și centrală. Ne îndreptăm cu pași repezi spre o disoluție a statului, în condițiile în care, acest stat NU MAI ESTE APĂRAT de structurile sale imunitare.

Mai multe informații despre acest subiect în materialul următor, publicat de Constanta.Ro pe 11 iunie 2019.

Gagicile lui Radu: Între “Păluga” și “Voinicel”, fostul primar Mazăre rămâne cu “Păluga” (FOTO)

Familia Mazăre cu dragoste

Familia Mazăre cu dragoste
About Author