Stelian Tănase despre ministrul Moga: “Se simte în comportamentul lui trecutul interlop.”

Ieri, cunoscutul analist și publicist, participant la revoluția din 1989, Stelian Tănase a scris pe blogul personal câteva impresii despre modul în care Ministerul de Interne și Guvernul României au știut să reacționeze în criza de la Caracal.

Legat de noul ministru al internelor, constănțeanul Nicolae Moga alias “Nea Nicu”, Stelian Tănase are următoarele aprecieri:

“Ministrul Moga și-a început prost mandatul. Prevăd că va fi f scurt. A avut si ghinionul să survină această tragedie. E enervat că în loc să se desfete in vacanță pe Coasta de Azur, sau în Grecia, trebuie să stea în țară legat de glie, să conduca o anchetă complicată… Se simte în comportamentul lui public trecutul interlop. Și-a construit cariera în anturajul lui Radu Mazare, azi în pușcărie. Moga se prezintă ca revoluționar, dar afirmația mă face sa rid – ca unul care am fost la baricada revoluției din Bucuresti în prima linie… Ar trebui să-l verifice cineva serios pe tema asta.” Citiți întregul material pe Bloul lui Stelian Tănase (AICI)

Nicolae Moga si Radu Mazare
Nicolae Moga și Radu Mazăre

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular