Constanta.RO

Tomis Mall rămâne fără conducere. Corall Mall anunţă o parte din chiriaşi.

0

tomisTrebuie să recunosc, nu am crezut nicio secundă în proiectul “Noul Tomis Mall”. Sunt prea multe lucruri de făcut în zona respectivă şi ar necesita o investiţie mult prea mare pentru a pune pe picioare un mall în zona Ştefan Cel Mare, o zonă pe care majoritatea dintre noi am ajuns să o evităm din diverse motive, fie că vorbim de mizerie, infractori, clădirile aflate în paragină sau chiar lipsa de magazine care să ne suscite interesul. Ţinând cont că în Constanţa au apărut în ultimii ani malluri imense, construite în urma unor investiţii substanţiale, Tomis avea, cel puţin în ochii mei, şanse foarte mici să se reinventeze. Cu o sală de cinema inconfortabilă, cu spaţii goale la fiecare etaj sau cu o parcare în care ti se cere taxă, primul mall construit vreodată în oraşul nostru, părea din start o cauză pierdută.

În urmă cu câteva săptămâni i-am cunoscut pe managerii Tomis Mall şi am rămas realmente impresionat. Oamenii puseseră la punct un plan solid de relansare a unui Tomis Mall de lux, cu firme precum Starbucks şi Subway sau Hugo Boss, cu un simulator imens de golf pe un etaj intreg şi cu multe alte detalii care puteau să te facă să crezi ca lucrurile vor fi puse pe drumul cel bun.  Concluzia mea, când am aflat aseară că cei doi manageri şi-au încetat activitatea de comun acord cu patronatul a fost că la Tomis Mall nu se vrea performanţă. Nu ştiu detalii, legate de motivele pentru care cei doi au refuzat să meargă mai departe. Tot ce ştiu, este că nimic din tot ce s-a gândit şi pus la punct în ultimii ani nu se va mai întâmpla. Prevăd un faliment total pentru Tomis Mall. Sper să mă înşel.

În altă ordine de idei, Ziarul Timpul, anunţă o parte  din chiriaşii cu care Corall Mall a semnat contracte pentru cele 40 de magazine din galeria comercială. Aşa cum ne aşteptam, nimic spectaculos: Takko, CCC, Jolidon, Casa Rusu, Altex, Zoomania, Maxbet, Helpnet, Arsis, Germanos, Orange Store”.
About Author

Lasa un raspuns