Radu Mazăre: “Nu-mi place faleza pentru că fetele mele își rup tocurile în ea”

mazareLa hotelul Malibu, din stațiunea Mamaia, a avut loc astăzi ședința Consiliului Local Constanța. În prezența primarului, lucrurile s-au desfășurat rapid, votul curgând la unison, fără prea mari discutii pe marginea hotărârilor luate. Așa cum ne-am obișnuit, consilierii au fost de acord cu tot ce s-a propus, de cele mai multe ori președintele de ședință neridicând măcar capul să verifice dăcă sintagma ”toată lumea pentru” are acoperire și în realitate.  În final, primarul Radu Mazăre a acordat un interviu în care a evidențiat câteva dintre lucrurile care îi plac în stațiunea Mamaia dar și o parte dintre nemulțumirile sale, legate de acest sezon estival.

Primarul Constanței, încântat de stațiunea Mamaia

Întrebat despre felul în care vede actualul sezon estival, Radu Mazăre s-a declarat încă într-o anumită expectativă, considerând că numarul maxim de turiști va fi atins în luna august, urmând un trend al țărilor europene care în luna respectivă închid tot și trimit oamenii în vacanță.”Din punctul de vedere al investițiilor private, stațiunea s-a prezentat senzațional. Eu personal nu am vazut plaje amenajate ca cele din Mamaia, nicăieri în lume. Ambasadorul Braziliei, venit în vizită, a rămas uimit de amploarea și anvergura investițiilor din Mamaia. Mai mult, unul dintre cântăreții greci care au venit în concert în stațiune, Nikos Vertis, a spus că renunță la concerte pe toată luna august și rămâne în Mamaia, îi plac la nebunie cluburile și fetele”, a declarat primarul Radu Mazăre.

În Mamaia se va construi o faleză de nivel european.

Continuându-și analiza, primarul Radu Mazăre s-a arătat nemulțumit de faleza din Mamaia, despre care spune că are un aer comunist în ciuda faptului că primăria a încercat să o modernizeze cu pavele, în urmă cu șapte ani. Edilul constănțean vrea o faleză nouă iar motivul dorinței sale este cel puțin fabulos. ”Se cunoaște faptul că eu umblu prin Mamaia cu multe fete iar ele strâmbă mereu din nas pentru că-și rup tocurile în faleza comunistă din stațiune. Avem un proiect european de 10-11 miioane de euro, cu care se va construi coloana vertebrală a stațiunii Mamaia, care va pleca din satul de vacanță și va ajunge până în nordul stațiunii. Vom începe lucrările în toamna acestui an. Vom avea o faleză la nivelul investițiilor private din ultimii ani” a mai spus primarul constănțean.

În Constanța se va organiza un festival nou și modern

Legat de Festivalul Mamaia, aflat în pericol să nu se mai organizeze, Radu Mazăre s-a arătat contrariat de costurile imense pe care le presupune un asemenea spectacol, nejustificate în opinia sa. Mai mult, ambiționat de reușita carnavalului, Radu Mazăre are în plan organizarea unui festival modern, cu artiști tineri, în cadrul căruia turiștii să poată interacționa direct cu cei de pe scenă. ”Eu sunt extraordinar de mulțumit de rezultatul carnavalului de care s-au bucurat peste 10.000 de turiști. Nu înțeleg cum la festivalul Mamaia se investesc peste 1 milion de euro, pentru un spectacol la care participă în jur de 1000 de oameni. Nu e în parohia mea, festivalul Mamaia, e sarcina celor de la Consiiul Județean iar ei au o anumita temere de a nu strica tradiția acestui spectacol. Noi vom organiza din 2014 ceva modern și cu costuri mult mai mici, dar deocamdată e doar o idee, vom vorbi la timpul potrivit”, a conchis Radu Mazăre.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular