Una dintre fetele decedate în restaurantul Beirut este cântăreața Nicoleta Cengher

cengherUn incendiu devastator a distrus ieri seară aproape în totalitate restaurantul Beirut și pubul Legendary. Au fost necesare nouă mașini ale pompierilor pentru a stinge incendiul și a evita ca flăcările să se extindă și la casele din vecinătate. Din nefericire, mai multe angajate ale restaurantului au fost prinse în vestiarul localului, având astfel parte de o moarte groaznică. Reprezentanții pompierilor le-au găsit corpurile carbonizate, dupa stingerea incendiului. Dacă prima dintre fete a fost identificată ca fiind dansatoarea Micky, se pare că a doua fată care a decedat este tânăra cântăreață Nicoleta Cengher, care susținea un program artistic în restaurant, la momentul în care tragedia s-a produs. Paradoxal, ultimele cuvinte pe care tânăra le-a scris pe facebook ieri seară au fost ”now you see fire”, referindu-se probabil la unul dintre hiturile foarte la modă în acest moment. Nicoleta Cengher avea un viitor frumos în fața ei, în ultimii ani primind mai multe premii la festivaluri muzicale, precum locul întâi la Festivalul Internațional al Tinereții.

Similar Articles

Comments

  1. nu numai de asta..dar am vazut o filmare de la un amator ei erau stransi in fata si se vedeau flacarile in spate …si ei nu pareau prea alerti sa se mobilizeze sa dea mai repede drumul la apa…..dar nah ..acum orice comentariu este de prisos

  2. Uite descriere exacta: Dar asa incompetenta ca a pompierilor mai rar intalnesti! Stilul Dorel, clasic romanesc! 2 muncesc si 30 privesc! Desfasurare impresionanta de forte…politia rutiera a inchis b-dul Tomis, multi jandarmi a caror trraba era sa indeparteze populatia care oricum era la minim 50 metri de obiectiv(era fum) si multe masini de pompieri, dar functil a doar una ca restul stateau insirate degeaba si fara apa( asta nu am inteles-o!) la un moment dat s-a terminat apa si la acea masina si s-a stat vreme de 20 minute in care toti priveau flacarile cum se reaprind! Vine in final o masina cu apa, dar dureaza foarte putin pana cand celor de pe scara li se rupe acolo sus furtunul care incepe sa se roteasca pe deasupra lor, improscand apa dupa modelul acelor flori de gradina zis si ” floarea nebuna”. S-au oprit, au coborat scara si au retras masina inutilizabila, continuand haotic! Va spun, erau 50 de pompieri dar munceau vreo 2, restul ori erau impartiti in cete care diacutau, ori se invarteau de la un grup la altul! Bezmetici total! Cand o sa mai aud ca pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu cu 5 autospeciale si a durat stingerea focului cateva ore, imi voi aminti acest tablou la care am participat, in care 2 muncesc si restul privesc!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular