PSD Constanța a început campania. ”Ne-am cerut scuze de la Chiru și Dragomir. Pe Palaz nu l-am găsit”

Organizația de partid a PSD-iștilor constănțeni nu a mai susținut o conferință de presă de mai bine de doi ani. Cum însă de astăzi a început oficial campania electorală, mai marii alianței PSD-UNPR-PC și-au adus aminte că e nevoie să facă declarații publice, așa că au chemat jurnaliștii la sediul partidului, pentru a discuta despre felul în care se vor desfășura lucrurile în următoarele 30 de zile.

La masa organizatorilor s-au aflat senatorul Nicolae Moga, în calitate de coordonator al campaniei electorale din județ, susținut de viceprimarul Decebal Făgădău, președinte al organizației municipale, de Felix Stroe, vicepreședinte PSD Constanța, care și-a luat o lună de concediu de la RAJA pentru a se implica în problemele ce vor apărea dar și de reprezentantul UNPR, George Lipiveanu și de cel al PC, Mircea Banias.

Nicolae Moga a făcut apel la civilizație și bun simț, considerând că e timpul ca aceste campanii electorale să aibă loc în condiții pașnice, curat și fără scandaluri. Senatorul constănțean a ținut să-și ceară scuze de la competitorii politici pentru faptul că într-un exces de zel, reprezentanții tineretului PSD-ist au lipit mai multe afișe încă de ieri, contrar prevederilor legii. ”I-am sunat pe domnul Chiru și Dragomir, de la PDL și respectiv PNL, pentru a le cere scuze. Claudiu Palaz de la PMP nu mi-a răspuns la telefon. Am remediat problema și i-am mustrat pe cei vinovați de această situație”, a declarat Nicolae Moga. De asemenea, senatorul Moga a ținut să precizeze că PSD Constanța va desfășura o campanie electorală ”fără mici, bere și găleți” și oricine va încălca această recomandare va fi exclus din partid de îndată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular