Constanta.RO

Mămicile constănțene au învins. Pediatria Spitalului Județean se va renova.

2

În luna septembrie a anului trecut, am început să semnalăm situația mizerabilă cu care se confrunta secția de Pediatrie din Spitalul de Urgență constănțean. Deși inițial, conducerea spitalului a refuzat să ia în seamă reclamațiile ce curgeau pe bandă rulantă, adoptând politica struțului, în urmă cu câteva zile, mai multe mămici, sătule de calvarul pe care l-au trăit de fiecare dată când au ajuns cu copilul în acea secție, s-au mobilizat și au reușit să determine o schimbare, bombardând facebook-ul cu poveștile lor și amenințând chiar cu proteste. Astfel, în această seară, conducerea SCJU a anunțat că s-au alocat fonduri pentru renovarea secției respective.

”În urma demersului conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța la Ministerul Sănătății și a nemulțumirilor semnalate de către familiile copiilor care au fost internați și tratați în Secția Pediatrie, domnul ministru Nicolae Bănicioiu a decis să acorde de urgență fonduri pentru reabilitarea Secției de Pediatrie. Mai mult, ministrul s-a angajat să se implice direct în identificarea surselor de finanțare pentru construirea unei noi clădiri unde să funcționeze o nouă Secție de Pediatrie.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”
About Author

2 comentarii

  1. corectie( ca nu eram la curent cu preturile) o chiveta 2500 lei si un dus vreo 8000, cu o echipa de 10 muncitori fiecare din ei platiti in “acte” cu 1000 pe zi, la care sa adugam si o clauza contractuala de vreo 20 milioane E.. sa fie totul ok ;)

Lasa un raspuns