Tararache: ”Le cer consilierilor locali să nu ia parte la masacrul spațiului verde”

Deputatul Mihai Tararache critică dur prin intermediul unei postări pe Facebook, proiectul consilierilor locali prin care mai multe zone verzi vor fi distruse complet în vederea construirii de parcări.

Cartierul Tomis Nord rămăsese în ultima perioadă cel mai verde loc din oraș și probabil că locuitorii zonei au răsuflat ușurați atunci când ”măcelarul șef al zonelor verzi” din oraș a fost trimis într-o vacanță intempestivă. Din nefericire pentru ei, măsurile brutale luate împotriva mediului curat vor fi continuate de consilierii locali, conduși acum de numărul doi, Decebal Făgădău. 

Mai multe dintre proiectele propuse de administrația condusă acum de primarul interimar Decebal Făgădău au în vedere distrugerea unor bucăți mari de spațiu verde pentru a construi parcări. Interesant este că parcările nu au o utilizate în economia zonei, ele fiind de fapt pregătite pentru anumiți investitori privați care doresc să umple zona de blocuri. La fel de interesant este că aceste proiecte au fost propuse pe blat, fără o dezbatere în prealabil a subiectului, cu locuitorii zonei, care aveau tot dreptul să afle ce li se pregătește.

Cel mai grav lucru însă este că se trece peste chiar voința oamenilor care locuiesc în zonă, oameni care și-au exprimat în scris dezacordul pentru noile construcții ce urmează să fie ridicate. După ce a ținut ascuns luni de zile acest proiect infam, continuatorul lui Mazare vrea să-i continue ”betonarea” indiferent de consecințele pe care le vor avea de înfruntat.

Le cer consilierilor locali constănțeni să nu ia parte la o asemenea mârșăvie. Constanța e a constănțenilor și dacă voința acestora este de a-și menține spațiul verde în jurul blocurilor, atunci dorința trebuie să le fie respectată. Copiii constănțenilor au dreptul de a crește într-un mediu curat, sănătos, verde și nu să-și trăiască primii ani din viață printre mașini.”, scrie deputatul Mihai Tararache.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular