Jenant! Cum a fost prins Decebal Făgădău cu minciuna

Primarul Decebal Făgădău s-a aflat, zilele acestea, în centrul unei noi povești jenante. Intervievat de reporterii ziarului Ziua de Constanța, legat de modul în care-și va petrece minivacanța din perioada începutului de mai, primarul a dat un răspuns electoral. A făcut ce știe dânsul mai bine, i-a mințit pe constănțeni cu zâmbetul pe buze.

De 1 mai, primarul  Constanţei spune ca va încerca să stea mai mult alături de familie şi prieteni, eventual la un gratar, dar nu va spune pas nici unei mese la un restaurant în staţiunea Mamaia şi eventual unei nopţi de distracţie într-un club cu muzică „ceva mai liniştită”!scria Ziua de Constanța în data de 25 aprilie. 

Câteva ore mai târziu, însă, un incident aviatic avea să scoată la iveală adevărul. Decebal Făgădău nu avea niciun gând să petreacă zilele libere prin Mamaia, exercitându-și datoria de primar. Decebal Făgădău împreună cu viceprimarul Dumitru Babu și familiile lor se îmbarcaseră într-un avion cu destinația Barcelona, acolo unde doreau să-l sărbătorească pe Ștefan, juniorul viceprimarului, care a mai crescut cu un an.

Doar că, Dumnezeu nu doarme, avionul a avut defecțiuni, a trebuit să se întoarcă pe aeroport, toată presa l-a recunoscut pe primarul Constanței, care a fost în centrul atenției. Norocul viceprimarului Babu este că nu-l cunoaște nimeni, dar era acolo, știm cu siguranță.

Iese la iveală, astfel, o situație jenantă. Reprezentanții locali în care constănțenii și-au pus încrederea, mint și fug departe de oraș, atunci când doresc să petreacă, arătând că au lucruri de ascuns. Desigur, în orice țară civilizată, un ales local prins cu o gogonată ca asta, ar fi fost forțat să-și dea demisia, doar că noi suntem la Constanța, locul unde ești prins cu minciuna și nu se întâmplă nimic.

Tot e bine că nu suntem la Medgidia. Acolo merge și cu înjurăturile aferente.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular