Constanta.RO

Cele mai tari poze cu noul ministru al Dezvoltării, Ilan Laufer

0

Ilan Laufer este noua propunere a PSD pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Nu este pentru prima dată când Laufer ocupă o funcție publică, cariera sa fiind un joc al alternanțelor între insolvențele din mediul privat și ștatul guvernului. Din CV-ul personal, publicat în 2017 pe pagina Ministerul pentru Mediul de Afaceri am putut afla că Laufer este licenţiat în „educaţie fizică şi sport” şi cunoaşte 3 limbi străine, printre care şi „limba română.”

Soția lui Laufer, Alina (fostă Crăciun) s-a făcut remarcată prin aparițiile sale excentrice, mai mult dezbrăcată, fiind cunoscută în presa tabloidă ca „fosta soţie a lui Jorge.”  Alina a avut o relație de 10 ani, și o căsnicie de 5 ani cu George Papagheorghe (nume de scenă “Jorge”) iar ulterior s-a arucat în brațele lui Laufer care poza în afacerist de succes. Ilan și Alina s-au căsătorit în anul 2013 în București.

Alina Laufer a fost numită în anul 2017 de Gabriela Firea membru în CA-ul societăţii „Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA” .

Cu privire la această decizie, reprezentanții primăriei capitalei au explicat atunci următoarele: „Doamna Alina Laufer îşi va pune în practică experienţa antreprenorială pe care o are în diverse domenii, iar numirea sa în CA-ul Companiei Municipale Sport Pentru Toţi Bucureşti SA s-a bazat pe aptitudini de management şi competenţe antreprenoriale”. 
About Author

Lasa un raspuns