Decebal Făgădău: “Nu plec din PSD. Rămân ultimul, să sting lumina, nu?”

Primarul Constanței, Decebal Făgădău ne surprinde cu o nouă declarație în stilul său caracteristic. După ce, Victor Ponta i-a lansat provocarea să o suțină la alegerile pentru Parlamentul European, pe Corina Crețu (lider informal al taberei Anti-Dragnea din PSD), citat de postul public de radio, Făgădău a răspuns:

“Eu sunt şi voi fi membru al Partidului Social Democrat. Nu plec din PSD. Eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?”

Legat de alegerile euro-parlamentare care se apropie, primarul Făgădău a precizat că este încrezător în șansele PSD de a câștiga fără probleme, și că susţine toţi candidaţii PSD:

Şi, credeţi-mă, vom câştiga şi alegerile europarlamentare’, a adăugat Făgădău.

Mai nou, mulți membri PSD se alătură formațiunii politice Pro România aflată sub coordonarea lui Victor Ponta, partidul fostului premier devenind un fel de barcă de salvare a “șobolanilor politici.” Oricum, Făgădău are deja un om de nădejde în Pro România, și anume pe deputatul constănțean Mircea-Titus Dobre care s-a mutat la jumătatea lunii mai 2018, cu arme și bagaje, sub umbrela lui Ponta.

Decebal Fagadau si Liviu Dragnea
Decebal Fagadau si Liviu Dragnea

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular