Lizeta Haralambie, avocata lui Mazăre: “Nu l-au judecat atâția ani și fac ce vor ?!”

Fostul primar fugar al Constanței, Radu Mazăre, proaspăt adus de Poliție din țările calde, a fost obligat să-și facă apariția ieri, în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Flancat de mai mulți agenți SASS, Radu Mazăre a mers la instanța pentru confirmarea mandatului său de arest prevenit, emis în lipsă pe data de 3 mai 2019, în dosarul Polaris 1.

Cu această ocazie, avocata lui Mazăre, Lizeta Haralambie a izbucnic de indignare atunci când ziariștii au avut curajul s-o întrebe, dacă Radu Mazăre a avut ceva de spus în apărare:

„Nu l-au judecat atâția ani și fac ce vor (magistrații, n.r.)? Mai contează acum ce mai zice (Mazăre, n.r.)? [..] A vorbit destul atâția ani. 10 ani a tot vorbit, au tot fost audieri!”, a declarat, la ieșirea din sediul curții Supreme, Haralambie.

Lizeta Haralambie alături de Mihai Mazăre zis Mițu
Lizeta Haralambie alături de Mihai Mazăre zis Mițu

După cum aminteam și-n relatările noastre recente, Lizeta Haralambie este o apropiată a familiei Mazăre din Constanța. Imediat ce Radu Mazăre a fost extrădat, Haralambie și-a făcut apariția la penitenciarul Rahova fiind astfel și prima persoană care l-a vizitat în pușcărie, și tot ea a trimis presei “comunicatul pentru țară” dictat de Mazăre.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular