PSD Constanța NU a înțeles nimic din votul de blam dat de constănțeni

Am primit, pe adresa redacției, un comunicat de presă, din partea organizației PSD Constanța. Comunicatul este semnat de Radu Babuș și Sorin Lucian Ionescu, două personaje create de gruparea Mazăre, care acum reprezintă noul PSD, format din oameni care s-au dezis total de foștii șefi ai organizației de partid. Dincolo de glumă, PSD Constanța dovedește în continuare că se teme de întâlnirea cu presa locală, pe care a mințit-o că va organiza întâlniri periodice cu jurnaliștii, întâlniri care nu au existat. Totodată, citind comunicatul de astăzi, afli că pe mai marii PSD Constanța îi interesează viața de partid și, așa cum am mai spus-o, NU DAU DOI BANI PE VIAȚA CONSTĂNȚENILOR.

Astăzi, de exemplu, aflăm că a avut loc o conferință EXTRAORDINARĂ a PSD Constanța, întâlnire în care s-au discutat următoarele aspecte:

a) s-a procedat la o analiză a rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European, din 26 mai 2019. Comunicatul NU ne spune și concluziile la care au ajuns social democrații constănțeni

b) au fost desemnaţi cei 123 de delegaţi (ai) Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa la Congresul Extraordinar din 29 iunie a.c., conform normei de reprezentare

c) au fost cooptaţi în Biroul Permanent Judeţean senatorii Liviu Tit Brăiloiu şi Ştefan Mihu – doi dintre cei mai puțin activi reprezentanți ai PSD Constanța primesc funcții. Felicitări, domnule Stroe!

d) a fost validată propunerea Biroului Permanent Judeţean pentru susţinerea candidaturii domnului Stroe Felix, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa la funcţia de Secretar General al Partidului Social Democrat; aia era, dă-i încolo pe constănțeni, goana după funcții e importantă.

e) a fost adoptată Rezoluţia Conferinţei Extraordinare Judeţene privind susţinerea doamnei Preşedinte Executiv Viorica Dăncilă pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Social Democrat. – Cum Dragnea e la pușcărie, Felix Stroe a trecut la pupat în cur următorul șef al PSD, așa cum știe foarte bine s-o facă. 

În concluzie, PSD Constanța ne informează că n-a înțeles absolut nimic din votul negativ pe care constănțenii l-au oferit la urne, cu foarte puțin timp în urmă, așa că dragi constănțeni, știți ce aveți de făcut la următorul scrutin. NU votați PSD.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular