Constanta.RO

“I Love my CT” un fel de “MyDubai” întârziat. Făgădău le gândește la cinci ani după alții

0

De pe la jumătatea lunii aprilie, Primăria Constanța prin intermediul rețelei de socializare Facebook, a început să eticheteze cam toate evenimentele publice, relizate de municipalitate, cu sintagma “I-LOVE-MY-CT” (#ilovemyCT).

Folosită în primul fază în postările primarului Decebal Făgădău, eticheta a fost adoptată rapid și de organizația de tineret a PSD Constanța – acele “brigăzi roșii” care-au umplut orașul cu pliante inutile în campania pentru europarlamentarele de anul acesta.

Decebal-Fagadau-I-Love-myCT

Decebal Făgădău #ilovemyCT

În mod evident discutăm despre o copie nereușită a campaniei MyDubai (#MyDubai), lansată de Departamentul pentru Turism, Comerț și Marketing al Dubaiului, în urmă cu 5 ani de zile. Atunci, în 2014, prin intermediul conturilor de Instagram și Twitter ale departamentului, specialiștii în turism din Emirate au inițiat MyDubai, campanie care urmărește crearea primei autobiografii a unui oraș.

Și iată că, la 5 ani distanță, și Constanța și-a găsit azimutul, atunci când primarului Făgădău i-a fulgerat prin mintea-i iscusită să decoreze deplorabila guvernanță a municipiului nostru cu inimioare roșii. Câtă originalitate!

Viceprimarul Dumitru Babu și deputatul PSD, George Gabriel Vișan - I LOVE my CT în Poarta 6

Viceprimarul Dumitru Babu și deputatul PSD, George Gabriel Vișan – I LOVE my CT în Poarta 6
About Author

Lasa un raspuns