Constanta.RO

NeverSea 2020 va avea loc la o lună după ce Ion Stelian Cristian va deveni primarul Constanței

0

Ironic sau nu, festivalul NeverSea, copia Untoldului clujean, importată de actualul primar pentru a-i distra pe constănțeni pe plaja Modern, a fost anunțat pentru perioada 2-5 iulie. Adică la o lună de zile de alegerile locale, momentul în care Ion Stelian Cristian va deveni primarul orașului Constanța.

Da, ciudată situație, festivalul adus de Făgădău se va desfășura sub alte auspicii. Și nu va mai fi loc nici de prietenii lui Babu, care au primit dreptul de a vinde nimicuri pe plajă în perioada festivalului, nici de bilete moca pentru prietenii din politică ai primarului și nici de restricții rutiere care paralizează tot orașul nostru, pentru festivalul lor.

În altă ordine de idei, organizatorii ne anunță că PRIMELE ABONAMENTE LA PREȚ SPECIAL VOR FI SCOASE LA VÂNZARE MARȚI, 22 OCTOMBRIE, ORA 14.00!

Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente. Abonamentele General Acces Basic sunt la prețul special de 94 de euro plus taxe, din prețul final de 144 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Acces Flexi la prețul de 99 de euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului NEVERSEA au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 104 euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 210 euro plus taxe, din prețul final de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.
About Author

Lasa un raspuns