Iasemin Agi-Murat, noul președinte al USR Medgidia. ”Îmi doresc oameni valoroși, lângă noi”

Conducerea organizației USR Medgidia a fost aleasă, zilele trecute, prin votul membrilor. Noul președinte al filialei este doamna Iasemin Agi-Murat, urmând a fi secondată de Daniel Toader, din funcția de vicepreședinte. Iasemin Agi-Murat activează în domeniul educației din 2002. A fost timp de 15 ani educatoare iar din 2017 este profesor la școala Spiru Haret din Medgidia.

Din 2019, Iasemin Agi-Murat este profesor susținut de programul ”Teach for România”. Mai multe detalii găsiți dând click AICI.

Pentru publicația Constanta.ro, noul președinte al USR Medgidia a declarat că își dorește ca organizația să crească și așteaptă alături de ea oameni valoroși, care să aducă un plus în spectrul politic local. ”Vreau ca filiala USR Medgidia să crească. Am format deja un nucleu mic, de oameni entuziaști și dornici să se implice. În USR Medgidia va fi întotdeauna ușa deschisă pentru oamenii care gândesc altfel. Invit alături de noi oamenii valoroși, care nu au mai făcut politică și care înțeleg, la fel ca noi, că modul în care este administrată Medgidia, în acest moment, trebuie să se schimbe”, a spus Iasemin Agi-Murat.

Referitor la o candidatură pentru Primăria Medgidia, Iasemin Agi-Murat spune că există oameni în organizația locală competenți pentru a intra în lupta electorală, urmând ca în baza unor alegeri interne, să fie desemnat cel mai bun competitor, în acest sens.

La noi în partid, spre deosebire de alte partide, activitatea se desfășoară într-o democrație perfectă. Nu mă voi prezenta acum drept viitorul candidat, pentru că ar însemna să fur startul în fața colegilor mei, ceea ce nu ar fi corect. În plus, cred cu tărie că sunt colegi de-ai mei mult mai pricepuți pentru a conduce administrația locală. Vă asigur însă că pentru alegerile de anul viitor vom desemna cei mai potriviți oameni, după criterii de competență și integritate bine definite”, ne-a spus Iasemin Agi-Murat.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular