Făgădău nu știe să-și vândă marfa. CT Bus nu va cumpăra microbuze ci MiniAutobuze. Detalii în exclusivitate

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a spus astăzi în cadrul unei conferințe de presă că, prin decizia Consiliului Local Municipal, a fost alocată suma de 10 milioane de lei către CT Bus, pentru achiziția a 18 microbuze ce urmează să deservească două linii de transport în comun din oraș, mai greu accesibile autobuzelor ISUZU.

Cu tot respectul, poate din dorința de a publica rapid, presa din Constanța a înghițit imediat informația și a aruncat-o în spațiul public, fără o ușoară analiză, imperios necesară.

10 milioane de lei înseamnă aproximativ 2.1 milioane de euro. Dacă împarți la 18 (microbuze), ajungi la costul de 117.000 euro per unitate. Un preț exorbitant pentru un microbuz. Așa că ne-am întins antenele, și ne-am întrebat prietenii de prin Ct Bus, ce ni se pregătește.

Am aflat, astfel, că nici vorbă de microbuze. Vor fi achiziționate, de fapt niște miniautobuze. Ca să înțelegeți, actualele microbuze pe care le vedeți pe străzi au, în lungime, 6 metri, în timp ce minibusurile pe care le va cumpăra Ct Bus vor avea peste 8 metri.

mercedes

Și ca număr de locuri, dimensiunile vor fi diferite de microbuzele pe care le cunoaște omul de rând. Minibusurile vor avea cel puțin 30 de locuri.

Podeaua va fi la nivelul solului și întreg conceptul va fi unul orientat spre utilizator, nu ca în cazul acestor mici coșciuge care circulă astăzi prin oraș.

În exclusivitate, vă putem prezenta conceptul după care se ghidează reprezentanții Ct Bus, pentru reperele necesare viitoare achiziții. Acesta este modelul Mercedes City 75. Din păcate, însă, modelul respectiv se vinde cu 200.000 de euro bucata, așa că e necesar ca aproximativ aceleași detalii tehnice să fie găsite pe un model mai accesibil.

Deci, domnule primar, învățați să vă vindeți marfa. Altfel, vine echipa Constanta.ro și vă întreabă, tendențions, ce mama naibii de microbuze cumpărați la 118.000 de euro bucata?

https://youtu.be/i0zmU-nsC6I

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular