E oficial. Ovidiu Cupșa vrea să fie candidatul PNL pentru Primăria Constanța

Ovidiu Cupșa a lansat în această seară o pagină de Facebook, prin care își exprimă, oficial, intenția de a fi candidatul Organizației Județene a PNL pentru funcția de primar al Constanței.

Dragul meu constănţean! Anul 2020 poate fi începutul unui drum de reconstrucţie a Constanţei. Pentru tine, pentru mine, pentru toţi cei care ne-am unit vieţile cu acest oraş. Dumnezeu a binecuvântat Constanţa, e vremea ca şi noi s-o preţuim cu adevărat! Constanţa este cel mai important port şi cel mai mare centru turistic din estul Europei. Un oraş multicultural, cu istorie milenară, cu tradiţii şi potenţial uriaş pentru viitor. Imaginează-ţi unde vom fi în următorul deceniu, dacă vom şti să folosim aceste daruri! Azi România se desprinde de trecut, iar noi, constănţenii, trebuie să ne găsim o nouă cale. Ne suntem datori nouă înşine să punem împreună umărul la Renaşterea Constanţei. Să clădim împreună un oraş european modern şi civilizat. Un oraş în care să trăim mai bine şi să ne recăpătăm mândria de a fi constănţean. Un oraş în care copiii noştri să-și dorească să rămână și să-și construiască viitorul. Un oraş în care părinţii şi bunicii noştri să fie respectaţi şi împliniţi. Eu cred cu tărie că în 2020 trebuie să ne privim în ochi şi să găsim împreună soluţii. Să păşim înainte cu speranţă şi încredere, fără patimă şi dezbinare. Vino să pornim împreună pe acest drum, la capătul căruia să fim mândri de Constanţa! Eu cred în Constanţa. Crede şi tu!”, a scris Ovidiu Cupșa pe pagina de Facebook.

Actualul director al Ceronav a explicat pentru Constanta.ro că prin această campanie pe care o desfășoară online, confirmă în mod oficial intenția sa de a intra în luptă pentru a fi desemnat candidat la funcția de primar al Constanței, după ce în ultima perioadă a fost căutat de foarte mulți oameni care au dorit să știe care îi sunt intențiile în acest sens.

”Am vrut ca intențiile mele să fie clare pentru toată lumea. Pot câștiga aceste alegeri, așa că mă pun la dispoziția partidului. Vreau ca organizația PNL Constanța să stabilească prin toate mijloacele de care dispune, cine este cel mai bun candidat, iar dacă nu voi fi eu acela, mă voi așeza lângă omul desemnat și îl voi ajuta, cu toată experiența pe care am acumulat-o în ultimii 30 de ani”, a declarat Ovidiu Cupșa pentru Constanta.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular