Horia Constantinescu nu mai vrea măști cu trei pliuri, pentru că sunt importate și de firma lui Dumitru Babu?

Domnul acela foarte mic de înălțime de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, pe numele său Horia Constantinescu, a reușit să se facă din nou de râs.

În goana disperată după voturi, a strâns reprezentanții presei în curtea instituției pe care încă o conduce pentru a le da o veste mare. El crede că măștile cu trei pliuri nu sunt utile.

Să nu vă imaginați că Horia Constantinescu e vreun chirurg. E un fost cămătar care și-a cumpărat un loc în politică. N-o spunem noi, o spune el, mândru, în interviurile pe care le oferă.

Și tocmai pentru că nu e vreun chirurg, jurnaliștii au simțit nevoia să ceară lămuriri, legat de această revelație pe care șeful CJPC a avut-o.

Doar că .. Horia Constantinescu nu avea ce lămuriri să dea, așa că a întors-o. ”N-am găsit documente care să-mi spună că-s utile, nu există studii care să ateste asta”.

Până acolo s-a dus Horică, în lupta lui disperată. Nu a contat că toți folosim acest tip de mască, până și chirurgii din spitale.

De fapt, supărarea micuțului director e alta. A controlat firma viceprimarului Babu și a aflat din acte că această firmă importă exact acel tip de măști. Și s-a gândit că dacă iese el și declară nule măștile astea, îl falimentează pe viceprimar. Filmul cronologic e simplu. Întâi controlul, apoi un articol în presă despre ce s-a găsit la control iar acum, ieșirea publică împotriva acestor produse pe care le importă și firma viceprimarului.

Ați prins-o?

Și, ca totul să fie și mai hilar, în disperarea de a se face convingător, Horia Constantinescu a început să dirijeze întreaga activitate a țării. ”Vămile ar trebui să facă așa, ANAF așa .. ANPC așa”. Horică al nostru, sărit direct din scaunul de șofer al lui Nicușor Constantinescu, făcea ordine printre instituțiile din țară.

Iar la final, când s-a lămurit că nu-l crede nimeni oricum, a mai adus un argument, de tipul ”bomboana de pe colivă” și ne-a spus că măștile astea sunt ”utile doar ca să nu te recunoască soția când mergi la amantă”.

Subțire, micuțule domn. Foarte subțire! Dar, așa e când numești cămătari în fruntea unor instituții de control.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular