Horia Constantinescu folosește în continuare funcția de șef al CJPC în scopuri politice

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, reușește, din nou, să se facă de râs. Aflat în plină campanie electorală, pentru o funcție pe care știe că nu o va obține niciodată, aceea de primar al orașului, micuțul director și-a trimis dis de dimineață inspectorii la Primăria Constanța, supărat nevoie mare pentru că în Constanța se plătește în continuare parcarea.

”Confirmăm faptul că în această dimineață, doi comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța s-au prezentat la sediul Primăriei din bd. Tomis, nr. 51, ocazie cu care au lăsat o invitație adresată Consiliului Local Constanța, de a se prezenta la sediul Comisariatului cu un punct de vedere formulat în scris referitor la perceperea taxei de parcare. În consecință, invitația CJPC a fost direcționată către entitatea invitată.”, ne-au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

Ce înțelegem din povestea asta? Că Horia Constantinescu ori nu-și cunoaște atribuțiile, ori le încalcă din nou cu bună știință, deși instanța i-a spus deja că instituția pe care o conduce nu are atribuții de control asupra Primăriei.

Înțelegem de asemenea și că Horia Constantinescu nu înțelege diferența dintre Primăria Constanța și Consiliul Local. Și, evident, bazându-se pe necunoștința lui Horia Constantinescu, primarul Decebal Făgădău l-a luat la mișto și l-a trimis la Consiliul Local, care nu are competențe în această speță.

Desigur, un control referitor la această situație este necesar, dar el poate veni doar de la Prefectul Județului Constanța, care verifică legalitatea demersurilor din administrația locală, acestea nefiind atribuția Comisariatului pentru Protecția Consumatorului.

Horia Constantinescu își folosește fără teamă funcția pentru propria-i campanie electorală, știind foarte bine că aceste abuzuri convin de minune guvernanților liberali, care privesc de pe margine șicanările la care e supus primarul, prin intermediul unui funcționar dinafara partidului.

Altfel, pentru modul aberant în care funcția de comisar șef adjunct al CJPC Constanța este murdărită și politizată în ultimul hal, de către directorul Horia Constantinescu, acesta ar fi trebuit de multă vreme înlocuit cu un om mult mai competent și aplicat asupra sarcinilor care chiar îi revin.

Sursă Foto, Decebal Făgădău CtNews.ro, Horia Constantinescu, arhiva personală Facebook.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular