Constanta.RO

E ordin pe unitate: roata lui Făgădău trebuie închisă! Horia Constantinescu a ieșit la încălzire?

0

Echipa lui Decebal Făgădău a avut o idee interesantă, atunci când a decis să colaboreze cu un operator dispus să amplaseze o roată londoneză în Constanța. Și chiar dacă planul a suferit câteva întârzieri și modificări, din cauza pandemiei care ne-a lovit, s-a mers totuși până la capăt cu această idee, adaptată acum la noile realități.

Deschisă de doar câteva zile, roata pare să fi prins bine în rândul constănțenilor și implicit a turiștilor care vin în vacanță în Constanța. Așa cum am scris deja. în primele două seri, peste 1500 de persoane au cumpărat bilete pentru a încerca o tură la bordul noii atracții.

Situația, însă, îi deranjează pe adversarii politici, care, spun sursele noastre, pun la cale un plan prin care roata de la Poarta 1 să fie închisă.

Pentru ca acest plan să funcționeze, toate instituțiile abilitate sunt băgate în ședință, de noua putere. Roata trebuie verificată, metru cu metru, pentru a fi găsite motive de sistare a activității.

Oficial, prefectul Constanței, însuși, declară că a ținut o ședință cu toate autoritățile de pe pământ (și probabil puțin în afara lui) în care a discutat subiectul roții. Discuție în urma căreia, șefa Direcției de Sănătate Publică din Constanța a anunțat că va descinde în control, pentru a se lămuri ce-i cu roata asta.

Iar pe surse, am aflat că directorul CJPC, Horia Constantinescu, se încălzește și el în tușă, urmând ca foarte curând să sosească, împreună cu comisarii Protecției Consumatorului, într-un control, menit să ne spună că roata e fragilă, că suntem în pericol, că trebuie închisă, ce s-o mai lungim. Nu ne-ar mira, ce-i drept.

Și nu se pregătește orice fel de control, ci unul dintre acelea cu ziariști și televiziuni alături, un real show de televiziune.

WhatsApp Image 2020-07-03 at 08.04.00

Deocamdată, imaginile arată că activitatea de la Tomis Eye se desfășoară în conformitate cu toate normele de protecție și igienă. Există contract cu o firmă de dezinfecție, angajații poartă măști, se respectă distanțele prevăzute de norme.

Rămâne de văzut dacă va fi de-ajuns și pentru șefii de instituții de control, care în acest moment ar face orice pentru a-și salva postul, așezându-se ghiocel sub umbrela puterii liberale care se preconizează că se va instala la Consiliul Județean, începând cu luna octombrie.
About Author

Lasa un raspuns