Constanta.RO

Comedia s-a mutat la PSD Eforie. Virginia Uzun, consiliată în campanie de Gogu, șoferul lui Vadim Tudor

0

Dacă ar fi conceput un manual despre cum să nu construiești o campanie electorală, Virginia Uzun ar trebui să fie prezentată încă din primele pagini drept model, pentru că tot ceea ce face e anapoda.

A greșit încă din prima zi când a acceptat să fie impusă drept președinte al PSD Eforie, în curtea propriei case, călcând în picioare oamenii locului, cei care cunosc localitatea și ar fi putut s-o ajute. Imaginați-vă cum s-au simțit acei oameni, când au fost obligați ca la intrare să predea telefoanele iar apoi li s-a spus, în cel mai comunist mod cu putință, cine e noul lor șef.

De la revoluție nu s-a mai întâmplat așa ceva la Eforie. Și tot ca un gest sfidător la adresa ”proștilor” din Eforie, Virginia Uzun a cooptat în stafful de campanie diverse personaje, care nu au nicio legătură cu localitatea pe care PSD-ista dorește s-o administreze.

Printre acești ”specialiști” aduși să-i câștige campania electorală, îl regăsim pe Silviu Ștefan Molnar, zis Gogu. Domnul cu pricina este de loc din Buzău. Nu ați auzit de el, desigur, pentru că mare parte din viața lui și-a petrecut-o conducând automobilul lui Corneliu Vadim Tudor.

molnar

După moartea tribunului, căutând un sens în viață, actualul consilier de campanie al Virginiei Uzun a candidat de vreo două ori, încercând să fie europarlamentar, dar a eșuat lamentabil.

Obișnuit mai mult cu volanul și complet neexperimentat în ale politicii, Silviu Gogu Molnar face în campania Virginicăi tot ce a văzut pe la Vadim. Minte cu nerușinare de fiecare dată când are ocazia, umple spațiul online cu mizerii și înjură pe oricine are curajul să i se opună candidatei PSD sau să-și permită pur și simplu o altă opinie. O campanie toxică, deloc specifică unei comunități mici, unde informația circulă repede și unde oamenii te pedepsesc pentru un asemenea comportament.

Și mai ales, o campanie pe care NU trebuie s-o duci într-o localitate unde primarul are, în acest moment, simpatia majorității localnicilor. Nu, nu te apuci să înjuri favoritul mulțimii, pentru că asta înseamnă că înjuri mulțimea. Dar ce să știe domnul Molnar?

Ieri, pe la orele prânzului, am constatat că pe pagina de like a doamnei Uzun nu ne-a fost blocat, încă, accesul, așa că i-am transmis acesteia, printr-un comentariu, că a te plânge de problema spațiilor verzi, la Eforie, după ce timp de 15 ani l-ai privit pe șeful Radu Mazăre cum face praf spațiul verde la Constanța, e ușor ipocrit.

Răspunsul a venit imediat, printr-un atac mizerabil la persoană. Domnul Gogu Molnar, responsabil cu administrarea paginii Virginiei Uzun, încurcase conturile de facebook. Ne-a răspuns când de pe contul său, când de pe contul doamnei, pentru ca într-un final să realizeze harababura pe care a făcut-o și să șteargă totul. Acesta este marele strateg pe care l-a adus Virginia Uzun ca s-o ajute să devină primarul Eforiei. I-am recomandat domnului să nu mai bea cât timp stă pe Facebook, ca să nu repete pățania de ieri. Ne-a răspuns că nu e problemă, că din băutură se trezește, din prostie e mai greu. Nu comentăm, dânsul știe mai bine.

v1 v2

Virginia Uzun nu e la prima ”abatere” de acest fel. Pe vremea când conducea SPIT Constanța a adus în instituție atât duhovnicul personal, obligând angajații să se spovedească la acesta, dar și pe bona copiilor săi, pe care a angajat-o șefă de agenție. Iată ce spunea publicația Ordinea.ro în septembrie 2016:

Lucrurile au evoluat şi directoarea finanţelor constănţene aproape că a transformat SPIT în SCHIT. Virginia Uzun l-a „detaşat” pe Părintele Răzvan la SPIT unde se ocupă cu problemele duhovniceşti. El a fost prezentat angajaţilor ca fiind cităm: „un preot cu mult har”. În plus, în „parohia” sa, Virginia Uzun a început un prozelitism acerb pentru părintele Răzvan. Ea îşi îndrumă subordonaţii să se spovedească părintelui Răzvan şi ultima slujbă oficiată de acesta a fost în luna august. Mai de bună voie, mai de teama să nu atragă furia şefei, mulţi dintre angajaţii SPIT au trecut la spovedanie pe la Părintele Răzvan şi nu-şi permit să lipsească de la niciuna dintre slujbele oficiate de acesta sub atenta supraveghere a Virginiei Uzun. Părintele Răzvan circulă cu maşina personală a şefei SPIT şi a fost sprijinit de aceasta să-şi cumpere o casa în apropierea Schitului Măgura. Mai mult, şefii de servicii şi o parte din angajaţii loiali evlavioasei Virginia au fost trimişi în pelerinaj la Schitul Măgura. La unii smerenia şi spovedania a dat roade, pentru că aşa au reuşit să-şi păstreze funcţiile şi salariile de 7000-8000 lei pe lună, plus stimulente de 75% din valoarea salariului. Un exemplu de „smerenie” este Adina Antoniu care de aproximativ doi ani ocupă funcţia de şef al Agenţiei numărul patru.

Adina Antoniu nu prea dă pe la birou. Ea frecventează sporadic serviciul, motiv pentru care nici nu a prea semnat pe documente. Este cunoscută ca fiind omul de casă al Virginiei Uzun. Face cumpărături pentru aceasta şi este bonă pentru fetele sale. Din grijă maternă, dar şi ca să facă economie, când copilele sale erau mai mici, Virginia Uzun a amenajat un birou în camera de joacă chiar în incinta SPIT Constanţa. Bona era angajată ca şef la SPIT, numai că în loc de finanţe ea se ocupa de supravegherea copiilor şefei sale. Camera de joacă a fost reamenajată birou după ce fetele au mai crescut.”

Așadar, șoferul lui Vadim Tudor este doar ultima achiziție dubioasă pe o listă lungă. Norocul oamenilor din Eforie că doamna are șanse zero la scaunul de primar al localității, altfel ar fi fost șanse mari ca la Primărie să se tragă clopotele în fiecare dimineață.
About Author

Lasa un raspuns