Constanta.RO

De ce candidează Mircea Dobre? Prietenul său, Decebal Făgădău, i-a tăiat accesul la milioanele Primăriei Constanța

0

Mircea Dobre e un junior de bani gata căruia i s-a urcat la cap, la modul urât al lucrurilor. Tot ce are și a avut acest domn a venit din partea familiei. Nu există o singură afacere, o realizare financiară notabilă trecută în dreptul fiului, ci doar în numele tatălui.

În ciuda acestui fapt, juniorul Titus Dobre a reușit să se certe cu toată lumea. Atât de rău, încât a ajuns să-și acționeze tatăl în instanță, supărat pentru că sora lui a primit un teren din partea familiei.

La fel de surprinzătoare a fost și candidatura împotriva prietenilor Decebal Făgădău și Dumitru Babu, oameni cu care se cunoaște din copilărie, oameni cu care obișnuia să-și petreacă vacanțele împreună, dar pe care obișnuiește acum să-i jignească la fiecare conferință de presă.

Motivul, este unul cât se poate de simplu. Odată cu venirea la Primăria Constanța, Decebal Făgădău a tăiat de la porție familia Dobre, care obișnuia să ”ciupească” de la robinetul cu bani al municipalității niște milioane de euro, periodic, sub diverse pretexte.

Răspunsul sosit din partea Primăriei Constanța, la solicitarea noastră legată de sumele încasate de firma familiei Dobre de la această instituție, ne-a arătat adevărul în toată splendoarea lui.

titus

În timpul regatului Mazăre-Nicușor, Dobre și fiii a fost răsfățată cu o sumă exorbitantă, de aproximativ un milion de euro. Surprinzător, banii au venit din pachete destinate bătrânilor.

Adică familia acestui domn, Mircea Titus Dobre, care ne spune astăzi că vrea să fie primarul municipiului Constanța, s-a îmbogățit din disperarea bătrânilor, din sărăcia lor exploatată electoral.

Iar ipocrizia nu se oprește aici. Am trimis aceeași solicitare la Consiliul Județean Constanța. Știți cât a încasat familia Dobre din programul prin care copiii constănțenilor mâncau corn și lapte la școală? Aproximativ 20 de milioane de euro.

Și la Consiliul Județean familia Dobre a rămas fără aceste fonduri generoase, odată cu schimbarea regimului din 2016.

Înțelegeți acum de ce juniorul Mircea Titus Dobre și prietenul său Filipescu, fiul unui fost ofițer de securitate, vor să conducă Primăria și Consiliul Județean?

Și să nu credeți cumva că astăzi v-am prezentat singurele ”combinații” generoase de care a beneficiat familia Dobre în perioada Mazăre și Constantinescu. Vom reveni în zilele următoare cu povestea ”trasferului” a cinci piețe de la orașul Constanța către familia Dobre. Stați pe aproape, o să vă luați cu mâinile de cap.

Addendum: la acest articol, domnul Mircea Titus Dobre, a ținut să precizeze că nu are deschis niciun proces cu tatăl său și că totul este o minciună pentru care ne va acționa în judecată. Ne facem datoria și adăugăm și punctul acesta de vedere. 

dobre1 dobre2 dobre3
About Author

Lasa un raspuns