Masoneria vrea să acapareze Primăria Constanța impunându-l pe Ionuț Rusu în funcția de viceprimar

Ani de zile, locuitorii municipiului Constanța au visat la momentul în care vor scoate gașca Mazăre de la butoanele orașului. Schimbarea s-a produs, însă fără să știe, constănțenii au adus la conducerea orașului oameni mult mai toxici și mult mai dornici să ajungă la robinetul cu bani publici.

Desigur, primul și cel mai bun exemplu este mogulul petrolului, Gabriel Comănescu, stăpân acum peste administrația locală, prin protejatul său, primarul Vergil Chițac. De altfel, primarul ales și-a intrat deja în rol, cerând încă de la prima declarație ca în port chiriile operatorilor să se micșoreze. Desigur, situația nu are nicio legătură cu Primăria, dar asta nu contează, mogulul trebuie să-și atingă scopul, așa că pune presiune, folosindu-se inclusiv de vocea noului primar pentru chirii mai ieftine în zona sa de activitate. De parcă n-ar fi deja exagerat de mici.

Mergând mai departe, o altă gașcă extrem de toxică și dornică să se racordeze la bugetul orașului Constanța este frăția secretă numită ”masoneria”, prin reprezentantul ei, Ionuț Rusu. Sursele noastre spun că Radu Bălănescu, șef al masoneriei din România până în luna iulie, când a fost demis în urma unui scandal, îi sună disperat pe liderii PNL Constanța pentru a-și impune preferatul în funcția de viceprimar.

Cine este acest Radu Bălănescu și cine sunt apropiații săi, s-a văzut chiar recent, atunci când a explodat cazul Barangă, șeful de la ORNISS care își faslificase diploma de bacalureat. Barangă, unul dintre protejații lui Bălănescu, la fel ca viitorul nostru viceprimar. Vă dați seama cu ce se ocupă masoneria românească?

Masonul Ionuț Rusu nu este însă preferatul găștii Comănescu – Chițac, care l-ar dori alături de actualul primar pe prietenul de pahar al actualului primar, Stere Hira, mult mai docil și ușor de strunit.

Avem de ales, așadar, între gașca masonilor și gașca de la Eforie, condusă de băieții din port. Aici a ajuns Constanța.

Revenind la Ionuț Rusu, acesta nu este un mason oarecare. Sursele noastre spun că acesta este șeful unei loje constănțene, responsabil cu atragerea de noi adepți, iar obsesia acestuia pentru ritul masonic se vede în toată activitatea sa. Spre exemplu, firma de crewing pe care o conduce se numește ”Poarta Cerurilor” iar în paralel, Rusu conduce o asociație care se numește Ex Oriente Lux (De la Răsărit vine Lumina) un vechi principiu masonic.

Referitor la masonerie, atât noi cât și alți colegi de presă, i-am adresat întrebări lui Ionuț Rusu. A evitat întotdeauna subiectul, declarând că postura de mason nu-l face incompatibil cu nicio funcție publică. Imaginile surprinse în exclusivitate de echipa Constanta INFO, infiltrată în mod secret într-unul din grupurile de Facebook masonice, arată că Ionuț Rusu a început deja să recruteze adepți din rândul organizației de partid PNL Constanța, ceea ce ridică semne de întrebare.

WhatsApp Image 2020-09-01 at 22.07.53 (1)

Oamenii au dreptul să știe ce votează. Votează liberali sau masoni? Vom avea un viceprimar care va reprezenta PNL Constanța sau loja masonică secretă?

De ce refuză oare Ionuț Rusu orice dialog referitor la masonerie, dacă activitatea acestei organizații este cinstită și legală?

WhatsApp Image 2020-09-01 at 22.07.53 (4)

Similar Articles

Comments

  1. Auzi mai Hapurneo, la scoala ai fost?, ca se pare ca nu prea ai fost. Ai idee cine a facut Romania Mare?, sti tu cine au fost Bălcescu, Kogălniceanu, Cuza, Vaida Voievod… Etc, se pare ca tu esti doar o coada de topor marunta care isi ia uiumul de la stapan in urma unor astfel de scrieri, hai sictir

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular