Constanta.RO

Susținătorii lui Decebal Făgădău se strâng la sediul PSD, supărați pentru că Stroe confiscă filiala

1

Decizia lui Felix Stroe de a păstra singurele locuri de parlamentar eligibile ale PSD Constanța pentru sine și pentru familia Dumitrache a supărat susținătorii lui Decebal Făgădău, care s-au mobilizat pe Facebook și Whatsapp și au decis să vină la sediul partidului și să ceară socoteală conducerii pentru asemenea decizii.

Până la această oră, sunt peste 50 de persoane strânse la PSD Constanța, iar oamenii continuă să sosească. Supărarea este legată de faptul că Felix Stroe a încercat să arunce vina asupra fostului primar, Decebal Făgădău, pentru eșecul din alegerile locale și să-l excludă pe acesta de pe listele pentru Parlament, acolo unde a preferat să-i nominalizeze pe asociatul său Ion Dumitrache și pe fiica acestuia, Cristina Dumitrache.

”Am intrat în partid pentru că am considerat că părerile mele sunt auzite și contează. Decebal Făgădău mi-a acordat un vot de încredere și pentru acest om eu am rămas în partid și voi merge și în campania pentru parlamentare”, spune Daniela, o tânără prezentă la fața locului.

Andreea, confirmă și ea cele spuse. ”Sunt în PSD Constanța pentru Decebal Făgădău. Am 25 de ani, Felix Stroe nu e modelul meu, să fim serioși. Nu înțeleg cum vor să se așeze tot ei pe locurile de parlamentari, chiar nu vor să dea o șansă la viitor acestui partid, chiar nu pricep că ei sunt trecutul pentru care nu ne-a mai votat lumea?”

Vom reveni.
About Author